מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרשה מהטבורבלי06/12/2007
אני אקדים ואספר השתלשלות אירועים קצרה: לפני כחודש או קצת יותר חליתי. שפעת כזאת מגעילה ודלקת גרון. קיבלתי אנטיביוטיקה (רפפן). בעקבות (לדעתי) האנטיביוטיקה (אחרי 10 הימים) חזרה לי פטריה וגינאלית מציקה. השתמשתי באגיסטן לטיפול בפטריה ובזמן הטיפול באגיסטן גיליתי את ההפרשה החומה מהטבור. אני חושבת שזה נפסק כי לא שמתי לב לזה כמה זמן ולפני שבוע הופיעה אפתה איומה בפה למשך 3-4 ימים והשבוע שוב דלקת בגרון ונרשמה לי אנטיביוטיקה. אני רוצה לציין שאני לא נוטה לחולניות כזאת בדרך כלל. אמנם בשלוש שנים האחרונות (בהן אני סטודנטית) אני חולה בתדירות יותר גבוהה ממה שחליתי ב-10 שנים שקדמו לכך (לפחות). אני מנסה להבין את רצף המחלות הזה שנפל עלי. וגם- מה פשר ההפרשה מהטבור. מבחינת תזונה- אני מנסה לשמור על תזונה טובה. אני לא אוכלת כמעט אוכל מעובד או קנוי.
אני אשמח אם אוכל לקבל איזושהי תשובה שתאיר את הבעיה שאני נמצאת בה.
תודה ענבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הראיה ההומאופתית
עירית פרידמן06/12/2007שלום בלי
את מתארת שרשרת של מצבים בהתדרדרות הבריאות שמוכרים לי כהומאופתית.
זוהי דרך הטיפול של הרפואה המערבית-טיפול שעיקרו התמודדות עם סימפטומים כשבכל פעם מכחידים סימפטום קיים מבלי להבין ולראות את הקשר בין הדברים.
וכך זה קרה גם אצלך-השפעת טופלה באנטיביוטיקה (צעד מיותר בהתחשב בעובדה ששפעת היא מחלה ויראלית)
האנטיביוטיקה גרמה להופעת הפטריה בגלל קלקול במאזן החיידקי בגופך.
האגיסטן הכחיד את הפטריה ובעקבות כך נוצרה ההפרשה (אולי דלקת...) והתפתחה האפטה בפה.
בראיה ההומאופתית יש להבין מה הביא לחוסר האיזון ההתחלתי אצלך ולטפל בכך. זה גם "יתקן" את כל השרשרת של ה"קלקולים" במערכת החיסונית בהמשך.
יכול מאד להיות ששלושת שנות הלימודים האחרונות גרמו לך לחיות בלחץ רב יותר שאולי גרם לירידה החיסונית שלך.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלי
יפה שמעוני13/12/2007שלום רב,
לפי מה שאת מתארת יש צורך דחוף לנקות את גופך מרעלים, חיידקים, וירוסים ופטריות.
אני ממליצה על נטורופתיה בשילוב שיטת איפ"ק (שיטה שבעזרתה ניתן לנקות את כל אלה ללא תרופות). לגבי הפטריה - קנדידה, היא התפרצה בגדול כתוצאה מהאנטביוטיקה ויש צורך לנקותה בהקדם. אפשר להעזר בכמוסות "קולורקס" המיועדות למטרה זו בשילוב תזונה ללא שמרים, סוכרים, מוצרי סויה, מוצרי תירס ואלכוהול. אגיסטן זה טיפול מקומי וזמני ויש צורך לנקות את הפטריה מהמעיים, שם מקומה בדרך כלל.
בהצלחה,
יפה שמעוני-נטורופתית
050-7497996
tevamed.net* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)