מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלההדר09/12/2007
שלום
אני מעוניינת להתמודד בבעיות של חוסר ריכוז, עייפות ובעיקר מצבי רוח שמשתנים ללא סיבה, בדרך שאינה קשורה לרפואה קונבנציונאלית. הבעיה שאין לי מושג מה יעזור, מאיפה להתחיל בכלל. אם יוגה, מדיטציה או דברים בסגנון, רייקי, דיקור, או תחומים אחרים של רפואה משלימה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להדר
עדי מנחמי09/12/2007אני חושב שאת בוחרת נכון עם הבעיות הנל ע"י רפואה משלימה ולהנע מטיפול תרופתי.קשה לדעת מראש מהו הטיפול שעשוי לעזור ביותר.אך כן הייתי ממליץ תחילה על איבחון יסודי כמו זה של הרפואה היפנית או אירידיולוגיה וכדומה.עדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה מהכיוון ההומאופתי
עירית פרידמן09/12/2007שלום הדר
הרבה גישות ושיטות טיפול נוגעות ומטפלות בבעיות שהעלית.
כל מטפל שיענה לך מייצג גישה טיפולית כלשהיא עליה יוכל להמליץ.
אני הומאופתית ואני יכולה לומר לך מניסיוני שיש אפשרות מצוינת לכך בתחום ההומאופתיה.
עכשיו מוטלים עליך שיעורי הבית לקרוא על השיטות השונות ולהחליט מה מכולן מתאים לך.
ניתן גם לעשות שילובים בין שיטות אבל גם את זה צריך לעשות מתוך הבנה.
אשמח לשמוע מה החלטת בהמשך ואיך זה השפיע עליך בבוא הזמן.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדר
יפה שמעוני13/12/2007הדר שלום,
הסימטומים שאת מתארת יכולים לנבוע מחוסר ברז, או ויטמנינים ומינרלים אחרים. תזונה לא מאוזנת ואלי פרזיטים או פטריה בשם קנדידה במעיים, שמרישים רעלים שיכולים להשפיע גם על הזכרון, עייפות, נפיחות, תשוקה לפחמימות.
כדאי לעשות איבחון יסודי על מנת לדעת איך לאזן את המערכות שלך ולהביאן לתפקוד תקין.
בהצלחה,
יפה שמעוני-נטורופתית
050-7497996* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)