התחלתי לאכול נכון!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התחלתי לאכול נכון!
    ירין משאלי
    17/01/2011

שלום,

מבנה גוף:רזה

התחלתי לאכול נכון מלפני חודשיים בערך,אז אני רוצה חוות דעת מקצועית לגבי מה שאני אוכל והאם אני מגזים בכמיות.אז ככה...

כל בוקר ליפני העבודה,אני מכין לי צלחת עם יוגורט עיזים אורגני,צימוקים,חמוציות,קינמון טחון,טיפה סוחט לימון,ושני עלי עץ הזית.כל זה בתוך היוגורט. ליפני כל זה אני שותה שני פקקים של שמן זית עם רמת חומציות של 0.5%

בהפסקת הצהריים בשעה 12 בעבודה אני אוכל אורז לבן עם קציצות בשר,לצד זה אני אוכל מלפפון,3 שיני שום חיים כמובן שאני כותש אותם ליפני כדאי שיצא אליצין ושאר החומרים שבו.,בסיום הארוחה אני מחכה קצת ואז אוכל תפוח, ורק לאחר איזה שעה אני שותה מיים חשוב לי לציין שאני ליפעמים אוכל גם גזר או עגבניה.

בשעה 7 בערב אני אוכל 4 פרוסות לחם שחור,קוטג',חביתה (2 ביצים) ,3 שיני שום חיים,פטרוזיליה,4 עלי עץ הזית,עגבניה,מלפפון. ולאחר איזה שעתיים אני שותה תה ירוק.

נ.ב:אני לא צורך שום סוג של סוכר! למרות שידוע לי שסוכר קנים הוא עם הערך התזונתי הכי טוב. אני חושב שאני מספק את הסוכר שלי בזה שאני אוכל את הצימוקים בבוקר ואת התפוח בצהריים וליפעמים אני גם אוכל תפוז.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התחלתי לאכול נכון!

הוספת תגובה

• משהו ששחכתי לרשום

ירין משאלי
    17/01/2011

בתוך היוגורט עיזים אני שם גם שיבולת שועל אורגנית של ארדוף

הערה:למי שאחרי על הפורום יהיה נחמד ויותר עדיף עם יוסיפו את האפשרות לעריכת ההודעה במקום ליפתוח עוד תת נושא כזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התחלתי לאכול נכון! - תגובה

אהוד סברדליק
    18/01/2011

שלום ירין
    האם אתה סובל מבעיה בריאותית כמו לחץ דם גבוה או כולסטרול, האם יש בעיות בריאותיות אחרות כגון אלרגיה ,נזלת או סינוזיטיס? האם זוהי תזונה כללית למניעה ? מדוע אתה אוכל עלי זית? האם יש סיבה מסוימת ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממש לא!

ירין משאלי
    18/01/2011

אני אדם בריא לחלוטין לא הייתי חולה בשום מחלה לא סבלתי בחיים מכל מה שאמרתה, גם בעבר וגם היום ברוך ה'. גם אף פעם לא הייתה לי נטייה להשמנה או משו.

אני פשוט אוכל ככה כדאי להימנע ממחלות בעתיד.וגם כדאי לא להיות חולה בשפעת כמו כל חורף, ואז שוב פעם ללכת לרופא ושהוא יביא לי אנטיביוטיקה. אני רוצה פשוט להפסיק ליצרוך כדורים. כמו נורופן וכ'ו כמו רוב האוכלוסייה בארץ. וברוך ה' עד עכשיו מתחילת החורף לא הייתי חולה אפילו בדבר הכי פשוט. וכל הסובבים אותי אמא,אבא,חברים כבר עם שפעות ודלקות בגרון וחום.

אני אוכל עליי זית מכיוון שיש בוא פלאבוניאידים והם מאיצים את פעולת הויטמין C בגוף.
    וידוע לי שהוא חשוב לחיזוק המערכת החיסונית.

אז שילוב של פטרוזליה שהיא מפוצצת בויטמין C ועלי זית זה פצצה של בריאות.

האם בגלל שאני אדם בריא לחלוטין ללא מחלות רקע, איך שאני אוכל עלול להזיק לי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התחלתי לאכול נכון! - תגובה

אהוד סברדליק
    18/01/2011

על סמך הפרטים שנתת ,נראה שתזונתך בריאה עד מאוד. שיהיה לך כל טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו