לימוד תזונאי קליני הוליסטי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לימוד תזונאי קליני הוליסטי
    אלון
    06/02/2011

שלום

אני חושב ללמוד במכללת בינה את המסלול של התזונה הקלינית הוליסטית ושאלתי האם שווה להשקיע בתחום והאם יש ביקוש למקצוע ויתרה מכך, האם תעודת מכללה כזו מוכרת?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לימוד תזונאי קליני הוליסטי - תגובה

אבנר חי
    06/02/2011

שווה להשקיע בתחום כשאתה נהנה , חיי אותו, ומלא חמלה כלפי עצמך והייקום ובעיקר כשאתה יודע מי אתה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראשית, תודה על התגובה המהירה ושנית:

אלון
    06/02/2011

שאתה אומר "יודע מי אתה!!", למה כוונתך ?

ושנית , נצא מתוך הנחה שאני אוהב את זה ומתאם לזה (אני מגיע מרקע של הדרכת כושר ומטפל במסאג' שוודי), מבחינת שכר ואינני מצפה למספרים מדוייקים, אבל האם ניתן לעשות קריירה ולהתפרנס בכבוד מהעניין?
    (כאשר אני אומר להתפרנס בכבוד אני מתכוון לכך שמדריך כושר בעל מעל 10 שנות נסיון והשתלמויות, שעובד 8 שעות ליום במכון כושר ומשתכר בכ-4000-4500 שח לחודש, זו דוגמא לפרנסה בחוסר כבוד מוחלט.)

שוב תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראשית, תודה על התגובה המהירה ושנית: - תגובה

אהוד סברדליק
    06/02/2011

שלום אלון
    בתחום הטיפולים הכנסה מכובדת באה כמטפל עצמאי (אם זה מאמן כושר אישי או תזונאי ) המלצתי לך מנסיוני לשלב בין עבודה כשכיר ועבודה כעצמאי כאשר עם הזמן תצבור לקוחות , תלמד לנהל את העסק שלך ולבסוף להיות אדון לעצמך ולהרוויח מעל שכר המינימום.
    אינני מכיר את בית הספר שדיברת עליו באופן אישי תנסה לברר באגודת המטפלים או התזונאים עליו. חי אמר דבר חשוב והוא ערך שלא תקבל ברוב העבודות האחרות שזה דרך למידה לטפל באחרים תלמד לטפל בעצמך ולהפוך את עצמך לאדם שלם יותר ומודע יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מודה לכם על הסיוע.

אלון
    07/02/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו