כאבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים
    אתי
    23/02/2011

שלום
    אני בת 29 חליתי בשפעת עם דלקת בגרון בזמן מחלה חום כאבי עצמות הלכתי לרופאה רשמה לי אנטיביוטיקה לקחתי 4 ימים ועדיין ממשיכה לקחת הכל עבר כאבים בעצמות לא עברו ואף היתחזקו כל הרגלים שלי כואבות אני לא עושה מאמצים גם אחרי ישיבה ממושכת אני מתה מכאבים לא מובן לי והכאב מושך למעלה ומקרין לכליות בצדדים של הגב נכנסתי לאינטרנט וראיתי ישר כאבי עצמות=סרטן נבהלתי מאוד , רציתי לדעת האים אופייני שגם אחרי מחלה כבר כ3 ימים עדיין יש לי כאבים חזקים העצמות.
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים

הוספת תגובה

• כאבים - תגובה

אהוד סברדליק
    23/02/2011

שלום אתי
    מאוד אופייני בשפעת שיש כאבים חזקים בשרירים ובפרקים. אם אכן יש לך שפעת מווירוס דבר שניתן לבדוק בבדיקת דם פשוטה יהיה ניתן לראות זאת . כאשר יש וירוס אנטיביוטיקה אינה יעילה לטיפול בו והטיפול הטוב ביותר בשפעת היא במנוחה ,שתיית מים ורק במקרה של בעיות נשימה,חום גבוה מאוד או הסתבכויות אחרות יש לפנות לבית חולים (בעיקר יש לשים לב לתינוקות ,אנשים מבוגרים או אנשים שחולים במחלות כרוניות., בבדיקת דם תוכלי לשלול את פחדייך לבעיות שונות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים - תגובה

עירית פרידמן
    23/02/2011

כפי שכתה אהוד אנטיביוטיקה איננה הטיפול היעיל בשפעת.
    מומלץ על מנוחה ובמקביל ניתן לפנות לטיפול הומאופתי שיכול לסייע בהחלמה.
    כל טוב
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו