מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בתשישותמיכאלה09/03/2011
שלום רב,
אני בת 28 ומיזה שנה וחצי אני סובלת מתשישות קשה, חוסר ריכוז והרגלי שינה בעייתיים (מתעוררת מוקדם מאוד בבוקר ומתעייפת בשעות הערב המוקדמות). שתי בדיקות דם לא העלו שום ממצא ולדעתי המצב נובע ממתח נפשי.
הייתי רוצה לטפל במצב הבלתי נסבל הזה באופן אלטרנטיבי, אך אני לא ממש יודעת מאיפה להתחיל, איזה סוג של טיפול יכול לעזור לי?...
אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בתשישות - תגובה
אהוד סברדליק09/03/2011שלום מיכאלה
כל אחד מסוגי הטיפולים שמוצעים פה יכול לסייע לך . את מוזמנת ליצור קשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בתשישות - תגובה
עירית פרידמן10/03/2011שלום מיכאלה
הרבה טיפולים יכולים לעזור ולכן חשוב שתדעי קצת על כל טיפול כדי שתוכלי לדעת במה לבחור.
אני הומאופתית ואני יכולה להסביר לך בקיצור נמרץ על יתרונות הטיפול ההומאופתי.
1. מפגשים פעם בחודש (לכל היותר)
2. איבחון דרך שיחה.
3. התרופות קלות לנטילה (סוכריות מתוקות)
4. הטיפול איננו פולשני או כואב ולא מחייב שינוי באורח חיים.
5. טיפול מדויק יטפל גם בתשישות וגם בדברים אחרים בחייך שיצאו מאיזון.
6. הריפוי כשמושג לא מצריך המשך נטילת תרופות.
אם יש ל עוד שאלות את יכולה כאן או לקרוא עוד באתר שלי.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)