גיל המעבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיל המעבר
    נחמה
    17/03/2011

שלום וברכה,
    אני בת 52 ועוברת את כל התסמינים של גיל המעבר.
    אינני מעוניינת לקחת הורמונים מפני שהתסמינים לא חזקים במיוחד, אלא, יותר מציקים במעט.
    יש לי גלי חום וכאבי ראש.
    חברה מאוד טובה שלי לוקחת סופר גלא 300 מ"ג Super GLA של סולגאר, שזהו תוסף תזונה מעוזר לגיל המעבר.
    לפני שאתחיל לקחת אותו רציתי לדעת אם שמעתם על התוסף? ואם אני יכולה לקחת אותו בלי הורמונים נוספים.
    תודה ויום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גיל המעבר

הוספת תגובה

• גיל המעבר - תגובה

אבנר חי
    17/03/2011

שלום נחמה
    מציע שתפני לנטורופאט או הרבליסט אשר מתמחה בצמחים ולאחר תישאול ימצאו את התוסף המתאים לך
    בברכת חג שמח
    אבנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה - תגובה

עירית פרידמן
    17/03/2011

שלום נחמה
    אני ממליצה להתייחס לתופעות שאת עוברת ביותר תשומת לב.
    כל אדם מגיב אחרת גם לגיל וגם לתוספים ולכן כדאי להתייעץ עם מומחים.
    אם את רוצה טיפול שהוא טבעי ביותר מהותו אז מאד מומלץ-טיפול הומאופתי.
    כל טוב
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיל המעבר - תגובה

אהוד סברדליק
    17/03/2011

שלום נחמה
    סופר גלא 300 בנוי מחומצות שומן מצמח בשם בוראג' או בעברית זיפן. חומצות השומן שבו דומות לאסטרוגן שהוא ההורמון הנשי שיורד בד"כ בגיל המעבר. את יכולה לקחת אותו ללא שימוש בהורמונים אבל אני ממליץ לך לקחת לפחות שתי קפסולות ולפעמים צריך שלוש מיכוון שזהו מינון נמוך. חומצות השומן גלא טובות גם לעור יבש ולכן עוזרות ליובש וגינלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו