מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני מקווה שתהיה פה תשובהאורי25/03/2011
כל קיץ מחדש אני סובל מריח של זיעה. הייתי אצל רופא והוא אמר שזה לא משהו רפואי וכנראה שזה פשוט מפריע לי והוא אמר לי לחפש את הדאודורנט שיהיה לי טוב. אם אפשר אז אשמח לקבל המלצות במקום שאני אלך לבית המרקחת ואקנה 10 סוגים. עד עכשיו השתמשתי בשני סוגים שהיו מאוד מאכזבים. אשמח להצעות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מקווה שתהיה פה תשובה - תגובה
אבנר חי25/03/2011בכל עונת מעבר ההפילטרים של גופנו מתנקים (כמו הכבד, הכליות ועוד...) הרעלנים והרעלים שמשתחררים מהם מופרשים החוצה אם דרך הקיבה בצואה או בשתן, דרך האף וגם דרך העור בזיעה.
כדי להקל על הבעיה כדאי לפנות לנטורופאט שיציע לך ניקוי רעלים מגופך אם ע"י התאמת תזונה או ע"י צמחים מתאימים לבריאותך. כמובן שלפני כן יתשאל אותך ויבקש בדיקות רפואיות.
סוך שבוע נעים
אבנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה - תגובה
עירית פרידמן25/03/2011שלום אורי
אולי במקום למצוא דיאודורנט שיסתור את הריח כדאי למצוא דרך לסלק את הריח עצמו.
ברפואה המשלימה בכלל ובהומאופתיה בפרט המטרה היא לנטרל את הבעיה מהשורש.
למה הדבר דומה? למשל כאשר נדלקת נורית אזהרה באוטו-אפשר לכבות את הנורית אבל רצוי לטפל בבעיה שבגללה הנורית נדלקה.
כך זה עם הריח-אפשר לכבות את הריח עם דיאודורנט אבל רצוי לטפל בסיבה שבגללה נודף ממך ריח רע שאינך יכול לסבול.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובותיכם
אורי27/03/2011אני יודע שאני מאוד רגיש לריחות ולכן אני מחפש אופציות חדשות. הבן שלי קנה לי דאודורנט חדש ובינתיים זה בסדר גמור. קוראים לו רייט גארד אם מישהו צריך. אבל בכל מקרה אני אשמח לקבל עוד פרטים לגבי ניקוי הרעלים בגוף...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)