אני מקווה שתהיה פה תשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מקווה שתהיה פה תשובה
    אורי
    25/03/2011

כל קיץ מחדש אני סובל מריח של זיעה. הייתי אצל רופא והוא אמר שזה לא משהו רפואי וכנראה שזה פשוט מפריע לי והוא אמר לי לחפש את הדאודורנט שיהיה לי טוב. אם אפשר אז אשמח לקבל המלצות במקום שאני אלך לבית המרקחת ואקנה 10 סוגים. עד עכשיו השתמשתי בשני סוגים שהיו מאוד מאכזבים. אשמח להצעות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני מקווה שתהיה פה תשובה

הוספת תגובה

• אני מקווה שתהיה פה תשובה - תגובה

אבנר חי
    25/03/2011

בכל עונת מעבר ההפילטרים של גופנו מתנקים (כמו הכבד, הכליות ועוד...) הרעלנים והרעלים שמשתחררים מהם מופרשים החוצה אם דרך הקיבה בצואה או בשתן, דרך האף וגם דרך העור בזיעה.
    כדי להקל על הבעיה כדאי לפנות לנטורופאט שיציע לך ניקוי רעלים מגופך אם ע"י התאמת תזונה או ע"י צמחים מתאימים לבריאותך. כמובן שלפני כן יתשאל אותך ויבקש בדיקות רפואיות.
    סוך שבוע נעים
    אבנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה - תגובה

עירית פרידמן
    25/03/2011

שלום אורי
    אולי במקום למצוא דיאודורנט שיסתור את הריח כדאי למצוא דרך לסלק את הריח עצמו.
    ברפואה המשלימה בכלל ובהומאופתיה בפרט המטרה היא לנטרל את הבעיה מהשורש.
    למה הדבר דומה? למשל כאשר נדלקת נורית אזהרה באוטו-אפשר לכבות את הנורית אבל רצוי לטפל בבעיה שבגללה הנורית נדלקה.
    כך זה עם הריח-אפשר לכבות את הריח עם דיאודורנט אבל רצוי לטפל בסיבה שבגללה נודף ממך ריח רע שאינך יכול לסבול.
    כל טוב
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובותיכם

אורי
    27/03/2011

אני יודע שאני מאוד רגיש לריחות ולכן אני מחפש אופציות חדשות. הבן שלי קנה לי דאודורנט חדש ובינתיים זה בסדר גמור. קוראים לו רייט גארד אם מישהו צריך. אבל בכל מקרה אני אשמח לקבל עוד פרטים לגבי ניקוי הרעלים בגוף...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו