איך אני מתחיל?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך אני מתחיל?
    תוהה
    03/05/2011

יש לי כמה בעיות בריאותיות כרוניות, שאינם קשורות זו לזו, אבל הייתי שמח לדעת איך אני מתחיל טיפול משלים בהם.
    הבעיות הינם פטריות ברגלים, וכן מרחק גדול בין החוליות בגב התחתון, מה שגורם לכאבי גב.
    כמו כן, הייתי שמח לדעת על פתרונות רפואה משלימה לתזונה מאוזנת וכדומה.
    אני פשוט ממש לא מבין בנושא, והייתי שמח אם מישהו היה נותן לי קצה חוט, אם איזה סוג של מטפל כדאי לי להיפגש.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך אני מתחיל?

הוספת תגובה

• איך אני מתחיל? - תגובה

אבנר חי
    03/05/2011

שלום לך
    לעניות דעתי כדי להתחיל טיפול ברפאוה המשלימה צריך לקבוע פגישה עם נטורופת או מטפל רב תחומי כדי שיעשה לך תישאול מסודר ובכך למצא את הסיבה הראשונית לבעיות אשר הנך מרגיש וכואב.
    וכשמוצאים את הסיבה הראשונית, ע"פ הרפואה הסינית, ניתן ליישם טיפול מגע, תזונה נכונה או תוספות בעזרת צמחי מרפא ....
    יום טוב ובריאות לך.
    אבנר חי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך אני מתחיל? - תגובה

עירית פרידמן
    04/05/2011

אני מציעה לקרוא ולקבל מושג ראשוני על הגישות העיקריות.
    רפואה סינית, הומאופתיה, נטורופתיה, שיאצו.
    אחרי שתדע בכלליות מה קורה בכל תחום יהיה לך קל יותר להחליט מה מתאים לך.
    האם אתה אוהב מגע (שיאצו), מוכן להדקר(סינית), מוכן לשינויי תזונה (נטורופתיה)או רוצה להחשף בשיחה (הומאופתיה).....?
    אחרי שתקרא קצת תוכל גם לשאול כאן שאלות יותר ממוקדות.
    כל טוב
    עירית פרידמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו