מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רציתי לדעת על ויטמיניםאלונה09/05/2011
יש לי עייפות נוראית בזמן האחרון ותשישות. עברתי בדיקות דם ויש לי חוסר בברזל ובויטמין B12. גם הכולסטרול הרע שלי נמוך מידי והרופאה אמרה לי לאכול הרבה כבד וביצה כל יום. בשביל הברזל והB12 היא המליצה לי על מולטי ויטמין-מינרל ®Multi Vitamin VM-75 . רציתי לדעת קצת יותר על המולטי הזה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא כתבתי אבל המולטי ויטמין
אלונה09/05/2011הוא של סולגאר- אם זה משנה. הבנתי שכל חברה יש לה דברים קצת אחרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהVM75
צוות סופהרב11/05/2011שלום,
VM-75 הוא מולטי-ויטמין-מינרל המכיל בטבלית אחת את כל הוויטמינים והמינרלים וכן מינון מוגבר של נוגדי חמצון החיוניים לתחזוקה שוטפת של מערכות הגוף, לרבות מערכת החיסון.
המולטי ויטמין מגביר את החיוניות, מונע עייפות , מפחית מצבי מתח נפשי ושומר על בריאות העור, השיער והציפורניים .
זהו המולטי ויטמין-מינרל היחיד המכיל בטבלית אחת 75 מ"ג של כל אחד מוויטמיני ה-B .
(ויטמיני B חיוניים לשמירה על מערכת העצבים ופעילות מוחית תקינה, חשובים לבריאות העור, השיער והציפורניים, הכבד ומערכת העיכול) .
במידה ויש חוסר משמעותי בברזל אני ממליצה לך לצרוך תוסף ברזל עדין של סולגאר.
נשמח אם תצרי קשר עם מחלקת ההדרכה שלנו בסולגאר, 1-800-350-333, א-ה, 8:30-17:30. נשמח לייעץ לך על סמך תוצאות בדיקות הדם שלך האם עליך ליטול תוספים נוספים.
איילת - צוות סולגאר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרחבה - תגובה
עירית פרידמן11/05/2011שלום אלונה
במקביל לנטילת הויטמינים והתזונה כדאי גם לחשוב למה הגעת למצב הזה ולטפל בסיבות היותר עמוקות שהביאו אותך לשם.
כהומאופתית חשוב לי תמיד להבין את התמונה הכוללת. האם את לא אוכלת נכון? האם הקיבה שלך לא סופגת את המזון מספיק?
אלו שאלות ראשוניות. בהמשך צריך להבין-למה את לא אוכלת נכון או למה את לא סופגת. השאלות הללו מגיעות לרבדים עמוקים יותר של האדם ולעיתים מוצאים תשובות לזה ברגישויות נפשיות או רגשיות למצבים בחייך או למצב מצטבר של שנים ארוכות.
כדי לפתור בעיות מהשורש טיפול הומאופתי יעיל ביותר והוא נעשה במקביל לכל טיפול תזונתי או אחר.
כל טוב
עירית פרידמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)