דלקת בדרכי השתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בדרכי השתן
    אפרת
    11/05/2011

שלום, רציתי להתיעץ לגבי דלקת בדרכי השתן.

לפני למעלה מחודש הופיעו אצלי סימנים של צריבה, כאבים בבטן התחתונה כו. הלכתי לעשות בדיקה שאכן הראתה שיש לי חיידק. הרופא המליץ על אנטיביוטיקה אך אני סרבתי. אנימנסה להמנע מכך בכל מחיר.
    התחלתי טיפול בדיקור וכדורי חמוציות שנטלתי באופן יומיומי. הבדיקה האחרונה הראתה שהדלקת חוסלה. אך כאשר הרופא שמע שאנטיביוטיקה לא לקחתי, הוא אמר שהטיפול שעשיתי לא מספיק טוב וחמור מזה, הוא גרוע. כיוון שהחיידק עצמו עדיין יכול לשכון בשלפוחית ובעתיד ליצור אצלי בעיות וגינאליות ואף סיבוכים בכניסה להריון.
    כמובן שזה מאוד הרתיע אותי.
    כעת אני לא יודעת מה לעשות. נראה לי שהאמירה שלו היתה בגדר הפחדה, אך האם באמת קיים חשש סביר לסיבוכים עתידיים? ועל איזה טיפול הייתם ממליצים?

כל טוב,
    אפרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת בדרכי השתן

הוספת תגובה

• דלקת בדרכי השתן - תגובה

אהוד סברדליק
    12/05/2011

אם בדיקת השתן מראה שהחיידק נעלם ,אז הוא אכן נעלם. ליתר ביטחון קחי חיידקי פרוביוטיקה בקפסולות בכדי למנוע כניסת ווירוסים וחיידקים לאזור השלפוחית והווגינה ,ניתן לקחת גם כמוסות פרוביוטיות בהחדרה ווגינלית של אלטמן. לקיחת אנטיביוטיקה מחלישה לא רק חיידקים עוינים ,אלא גם את הגוף ולכן הרבה פעמים עקב לקיחת אנטיביוטיקה יש הפרשות ווגינליות כתוצאה מהתרבות פטריות וחיידקים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפחדה של רופא - תגובה

עירית פרידמן
    12/05/2011

שלום אפרת
    טיפלתי הרבה פעמים בדלקות (כל מיני) ללא אנטיביוטיקה בהצלחה מרובה והדלקת לא חזרה. והגיעו אלי מטופלות רבות שסבלו מדלקות חוזרות למרות שטופלו באנטיביוטיקה.
    תהיי מבסוטה שיצאת מזה בלי אנטיביוטיקה, תשתדלי להרבות בשתיה ותחליפי רופא.....
    כל טוב
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו