חרדות ומעי רגיז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות ומעי רגיז
    רחלה
    31/12/2007

הנני נוטלת כ 4 שנים סרוקסט שרק עשה לי טוב, קשה לי להוריד אותו לגמרי לכן פניתי לרפואה המשלימה.
    האם אפשר להפסיק לגמרי עם כדור זה והאם צמחי מרפא בנוסף לכדור הנ"ל לא עושים תופעות לוואי?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות ומעי רגיז

הוספת תגובה

• רחלה שלום

עדי מנחמי
    02/01/2008

לשימחתי,לא מעט פעמים הצלחתי להמיר בהצלחה כדורים נוגדי חרדה או דיכאון בפורמולה של צמחים.חשוב שהדבר יעשה בהדרגה ,ומתוך רצון להמשיך ללא הכדור.ניתן לשלב בהתחלה דיקור שיתמוך בתהליך.הצמחים לא מזיקים ואין להם תופעות לוואי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התיחסותך

רחלה
    03/01/2008

תודה רבה .
    אקח לתשומת ליבי את עניין הדיקור ,על זה לא חשבתי .
    נעזרתי גם ברפסולוגיה.
    אבל ואבל גדול הרפואה הקונבציאלית -ישנם כמה רופאים מהם שממש ממש סקפטיים לגבי המשלימה וחבל כי כך הרבה לא פונים אליה, ואני כ"כ מצפה לרדת לגמרי מהכדור כדי להוכיח לרופא שלי שממש תמך בי המון.

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול הומאופתי

עירית פרידמן
    04/01/2008

טיפול הומאופתי יכול לטפל נפלא בחרדות.
    את התרופות הפסיכיאטריות מורידים רק כאשר יש הטבה ברורה במצב הכללי וזאת בהתיעצות עם הרופא המטפל.
    כל טוב
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו