מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדות ומעי רגיזרחלה31/12/2007
הנני נוטלת כ 4 שנים סרוקסט שרק עשה לי טוב, קשה לי להוריד אותו לגמרי לכן פניתי לרפואה המשלימה.
האם אפשר להפסיק לגמרי עם כדור זה והאם צמחי מרפא בנוסף לכדור הנ"ל לא עושים תופעות לוואי?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רחלה שלום
עדי מנחמי02/01/2008לשימחתי,לא מעט פעמים הצלחתי להמיר בהצלחה כדורים נוגדי חרדה או דיכאון בפורמולה של צמחים.חשוב שהדבר יעשה בהדרגה ,ומתוך רצון להמשיך ללא הכדור.ניתן לשלב בהתחלה דיקור שיתמוך בתהליך.הצמחים לא מזיקים ואין להם תופעות לוואי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התיחסותך
רחלה03/01/2008תודה רבה .
אקח לתשומת ליבי את עניין הדיקור ,על זה לא חשבתי .
נעזרתי גם ברפסולוגיה.
אבל ואבל גדול הרפואה הקונבציאלית -ישנם כמה רופאים מהם שממש ממש סקפטיים לגבי המשלימה וחבל כי כך הרבה לא פונים אליה, ואני כ"כ מצפה לרדת לגמרי מהכדור כדי להוכיח לרופא שלי שממש תמך בי המון.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול הומאופתי
עירית פרידמן04/01/2008טיפול הומאופתי יכול לטפל נפלא בחרדות.
את התרופות הפסיכיאטריות מורידים רק כאשר יש הטבה ברורה במצב הכללי וזאת בהתיעצות עם הרופא המטפל.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)