מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מרגיש את הדופק, דופק חזקאיציק20/06/2011
שלום רב,
אני בן 21 מזה שלושה חודשים סובל מבעיה מטרידה של דופק "חזק"
אני מרגיש את הדופק בכל הגוף, בכפות הידיים, בראש, בצוואר, בבטן ובעיקר בגרון מה שמוביל להפרעות יומיומיות בריכוז ותפקוד.
שמתי לב שהבעיה מתגברת בד"כ לאחר שכיבה ארוכה.
עשיתי את כל הבדיקות האפשריות אק"ג, אקו-לב, הולטר לב, הולטר לחץ דם, בלוטת התריס ומה לא, הרופאה נראית אובדת עצות, ואומרת שזה פסיכולוגי
אולי חשוב לציין שהלחץ דם שלי מעט גבוה מהרגיל ובד"כ עומד על 135/85
מחפש פתרון מיידי...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו קטן, הדופק לא מהיר..
איציק20/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרגיש את הדופק, דופק חזק - תגובה
אהוד סברדליק20/06/2011רק באיבחון ע"י מטפל מומחה ניתן יהיה לטפל במקרה זה בצורה רצינית. בנתיים אתה יכול להתחיל מלקיחת מגנזיום ציטראט 200 מ"ג פעמיים ביום בוקר וערב .ניתן לקנות בחנויות טבע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש משהו נוסף שהיית יכול להוסיף?
איציק20/06/2011אם זה נגרם רק בשל בעיות לב? או יש עוד סיבות לדופק כזה?
והיכן אני יכול להבדק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש משהו נוסף שהיית יכול להוסיף? - תגובה
אהוד סברדליק20/06/2011מבחינת רפואה סינית יש סיבות פיזיות, רגשיות או נפשיות לבעיה זו. אתה מוזמן להגיע אלי לאיבחון וטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרגיש את הדופק, דופק חזק - תגובה
עירית פרידמן20/06/2011שלום איציק
כשהרפואה המערבית לא מאבחנת את הבעיה הדרך הנכונה היא לבחון דרכי ריפוי אחרות.
לכל תחום ברפואה המשלימה יש דרך אחרת להסתכל על הבעיה וכלים שונים לריפויה.
אני יכולה להגיד די בביטחון שבשום תחום לא תמצא "פיתרון מיידי".
הומאופתיה היא אחד התחומים שיכול לעזור לך מאד. אם מענין אותך כדי לקרוא קצת ולהחליט עפ"י הבנה.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)