מיואשת כבר מהמצב!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת כבר מהמצב!!
    יסקה
    26/06/2011

שלום רב,
    אני סובלת כבר המון שנים מפטריות כרוניות בנרתיק לרוב קנדידה אבל לפעמים זה גם טריכומנס ועוד.בכל פעם שאני חוטפת את הפטרייה אני רצה לרופא מקבלת טיפול של נרות משות כדורים,ואחרי חודש זה שוב חוזר!!
    רציתי לשאול איך יכול להיות שבזמן ההריון לא הייתה לי פטרייה אפילו לא פעם אחת,ולעומת זאת בשאר הזמן אני סובלת מפטריה כמעט כל חודש ואפילו יותר,?
    דבר נוסף, מצאתי באינטרנט מרכז שנקרא קנדידה סנטר ישראל שמשלב ין רפואה קונבינציונאלית ומשלימה, האם זה ידוע כמשהו אמין ושווה את הכסף?
    תודה מראש,

יסקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת כבר מהמצב!!

הוספת תגובה

• מיואשת כבר מהמצב!! - תגובה

אבנר חי
    26/06/2011

שלום לך
    הבעיות באזור הנרתיק נובעים מרגשות והמחשבות שלנו ביחס לזוגיות. זאת אולי הסיבה שכשהיית בהריון לא סבלת בפטריות או קנדידה היות והרגשת אוהבת ואולי גם נאהבת ולא חשבת מחשבות שליליות כפי שאולי שחשבת לפני ההיריון ואחריו.
    נסי לחשוב ולהבין את מהות מערכת היחסים שלך הבעיות הרגשיות שהנך חשה ביחס לזה ואז תביני את הסיבה הראשונית לבעיה.
    תרופות עוזרות נקודתית אבל לא פותרות את הבעיות הרגשיות שלנו. את הבעיות הרגשיות שלנו אנו ורק אנו יכולים לפתור. אין פתרונות קסם.
    שבוע טוב
    אשמח לשוחח וגם לענות בטלפון במידה ותבקשי עזרה רחבה יותר.
    אבנר חי 050-6667847

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל יאוש!! - תגובה

עירית פרידמן
    26/06/2011

שלום יסקה
    הפטריות הן יצורים מאד "דביקים" ועקשניים, לכן כל טיפול שהוא נקודתי סימפטומתי לא פותר את הבעיה והן חוזרות ומשגשגות.
    טיפול הומאופתי פותר בעיות מהשורש ולכן יכול למצבים עקשניים כאלה.
    בהריון הגוף החכם שלנו מגייס תעצומות כדי להגן על התינוק ואולי משום כך לא סבלת בתקופה ההיא. הרבה נשים מדווחות על שינויים מהותיים בבריאותן בזמן ההריון (לטוב ולרע)
    אני מציעה לך לצאת מהיאוש, למצוא הומאופת/ית קלאסי ולקבוע פגישה.
    כל טוב
    עירית פרידמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיואשת כבר מהמצב!! - תגובה

אהוד סברדליק
    26/06/2011

שלום יסקה
    פטריות וגינליות היא מצב שניתן לפתור אותה במידה ומבינים את שורש המצב.
    הפטריה חיה במקום לח וחם וברמת חומציות מסוימת. בזמן הריון החומציות בוגינה משתנה ולכן אלו תנאים שאינם נוחים לפטריה לגדול . לאחר הלידה כאשר החומציות חוזרת למצבה הרגיל והנמוך יותר הפטריה חוזרת. יש במקרה זה לחזק את מערכת החיסון שלך ולעלות בכך את החומציות בנרתיק .בתור טיפול התחלתי ההיתי ממליץ לך על כדורי פרוביוטיקה שמיוחדים לבעיות וגינליות והם ניתנים בהחדרה ווגינלית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו