מידע רפואי
פורומים
- ניתוחים גינקולוגים בלייזר
- נטורופתיה ותזונה
- ניתוחי ילדים, כירורגית ילדים
- בריאות העין, מחלות עיניים, בעיות ראיה
- תביעות סיעוד, עו"ד ביטוח סיעודי
- רפואת שיניים לילדים
- NLP דמיון מודרך
- מחלות ריאה אסטמה
- תזונת ספורט
- צינתור, צינתור לב, צינתורים
- הגנה עצמית, הגנה עצמית לנשים
- בנות, העצמה נשית
- נפרולוגיה, לחץ דם, מחלות כליה ילדים, הרטבת לילה
- פרקינסון, הפרעות תנועה
- רשלנות רפואית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אחיה אמיר
מומחה לגסטרו-ילדים מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.פרופ` אבירם נצר
מנתח א.א.ג, ראש וצוואר פרופ` אבירם נצר סגן מנהל לשעבר של מחלקת א.א.ג ניתוחי ראש וצוואר, רמב"ם. פרופ` נצר משנה קליני בפקולטה לרפואה בטכניון. פרופ` נצר בעל התמחות במחלות א.א.ג וניתוחי ראש וצוואר במחלקת א.א.ג. ברמב"ם. פרופ` נצר מקבל לקוחות פרטיים, מכבי, כללית מושלם בקליניקה שבשדרות בן גוריון 4, חיפה.
רפואה פרטית > פורומים רפואיים > פורום ניתוחים פלסטיים, ניתוחי אף, כירורגיה פלסטית >חשד לקרע אינטרה קפסולרי בשתלים
- חשד לקרע אינטרה קפסולרי בשתליםמרב21/04/2018
שלום ד"ר, באולטרסאונד (3.4.18)נפצה שתלים לא צלולים חשד לקע אינטרה קפסולרי. יש לי שתלים 17 שנים. מחכה כעת לMRI אבל עד אז אני סובלת מאוד מכאבים בגב עליון, בגמצע ובצדדים, חולשה כללית, קוצר נשימה, חוסר יכולת לבצע הליכות יומיומיות כפי שהייתי עושה עד עכשיו.
האם יש קשר לקרע? אין לי כמעט כאבים בחזה רק מידי פעם איזה עקצוץ. האם יכול להיות קשר לסרטן כולשהו? ראות חלילה? אני בחרדות....
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרע בשתלים
פרופ` אלדד זילברשטיין22/04/2018קשה מאוד לענות לשאלה כזו בלי בדיקה יסודית. מציע שתגשי להבדק בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות

בחן את עצמך:
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
מאמרים אחרונים
ד"ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אסתטיים
| 11/02/2019
היועצים שלנו
מומחה לרפואת עור ילדים ואסתטיקה
פרופ` חיים ראובני הינו בוגר הטכניון בחיפה. רופא עור, מתמחה בטיפולים אסתטיים,מציע שלל טיפולי אסתטיקה מתקדמים. בנוסף, לאבחון וטיפול במחלות עור בכל הגילאים,מציע שלל טיפ... קרא עוד
גניקולוג נשים בכיר
מחלות עריה, צוואר הרחם וקונדילומה בגברים ובנשים, מנהל מכון שער לבריאות האישה והגבר
... קרא עוד