הקלדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקלדה
    05/08/2011

שלום,
    אני עובדת כקלדנית כ5 שעות ביום לכל היותר, עם הפסקות כמובן.
    לאחרונה אני מרגישה כאבים בפרק כף יד שמאל, ככל הנראה בגלל שילובי מקשים באמצעות יד זו. הבנתי שמים קרים יכולים לסייע בהקלה על הכאב. האם זה נכון?

ודבר נוסף, קניתי פד ג'ל ארגונומי למקלדת, הוא בצבע כחול... האם הוא יעיל בהגנה על כאבים עתידיים על שורש כף היד? מה ניתן לעשות על מנת לצמצם מה שאפשר את הנזקים העתידיים? האם הכאב יעבור?

תןודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הקלדה

הוספת תגובה

• הקלדה - תגובה

גיל בן טובים
    06/08/2011

שלום רב

לשאלתך הראשונה הכנסת כפות הידיים למים קרים מאוד עוזרת.
    לגבי הפד ג'ל למקלדת התשובה היא שהאביזר בסדר אולם הוא לבדו ממש לא יפתור את בעייתך. הדבר הנכון ביותר הוא לעשות הערכה ארגונומית ע"י יועץ ארגונומי בעמדה שלך שיגלה מהם גורמי הסיכון לכאבים מהם את סובלת ולאחר מכן להציע לך פתרון.
    מהניסיון שלי עם קלדניות בית המשפט, להם מאוד עזר משטח תמיכה ארגונומי מרופד בשם ERGOCLOUD, המשטח ניתן לכל קלדנית שזקוקה לו ע"י הנהלת בתי המשפט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

07/08/2011

ראשית תודה רבה.
    דבר נוסף, האם יש פיתרון נוסף חוץ מהמשטח שציינתם? הוא עולה ממש יקר עבורי, אני לא קלדנית בבית משפט ואני עובדת בעבודה זו באופן זמני בלבד (אולי עוד שנה)

תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

דלית בן טובים
    10/08/2011

לא ניתן לתת ייעוץ בטלפון מבלי לראות את העמדה שלך, הדבר הנכון ביותר הוא להתייעץ עם יועץ ארגונומי, אין פתרונות קסם. אני לא יכולה לתת לך פתרונות מבלי לראות אותך ואת העמדה שלך. תבקשי מהמעסיק שיזמין עבורך ייעוץ מקצועי ואם הוא לא יסכים תשקלי מה יותר חשוב, הבריאות או הכסף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ודבר נוסף...

07/08/2011

האפ משחת וולטרן יכולה לעזור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ודבר נוסף... - תגובה

דלית בן טובים
    10/08/2011

זאת שאלה שאת צריכה לשאול אורטופד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו