מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רהיטי צרעה - כסאותעמוס26/08/2011
שלום
אני מעוניין לרכוש כיסא ארגונומי לשולחן העבודה שלי.
רבים המליצו לי על רהיטי צרעה.
אשמח לשמוע דיעה נוספת מכיוון
שאני סובל מכאבי גב עקב ישיבה ממושכת.
רבה
עמוס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיסא ארגונומי
גיל בן טובים28/08/2011הי עמוס
כיסא ארגונומי הוא בראש וראשונה כיסא שמותאם אישית עבור מידות היושב עליו, אבל לא רק, הכיסא צריך להיות מותאם לגובה וצורת השולחן. הרבה פעמים אנשים קונים כיסאות מעולים, אולם כשהם מביאים אותו למשרד הם מגלים שמשענות הידיים נתקעות בשולחן, לעיתים הכיסא לא עולה מספיק גבוה ביחס לשולחן או שהשולחן מכיל מגירת מקלדת ואז משענות הידיים לא מתאימות ועוד.
בנוסף, לכל חברה יש דגמים מוצלחים יותר ופחות ולכן לא הייתי מתמקד רק בחברה אחת, אלא בודק מספר דגמים.
בנוסף, יש לבדוק ציוד ארגונומי נוסף שיכול להשלים את הכיסא כגון: משטחי תמיכה לאמות הידיים למיניהם ועוד.
אני ממליץ לך להתייעץ עם יועץ ארגונומי לפני רכישת כיסא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקניתי שם כיסא לביתי מותאם אישית-
נירית אברהם26/10/2011היא מאד מרוצה ממנו ויושבת זקוף, בניגוד לצורת הישיבה שלה בעבר...
אז אני יכולה להמליץ לך לקנות כיסא בצרעה...
:)
תרגיש טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרהיטי צרעה - כסאות - תגובה
גיל בן טובים26/10/2011שלום עמוס
כיסאות צרעה נחשבים מאוד טובים, אני גם ממליץ עליהם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)