מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כסא בעבודהיצחק12/09/2011
שלום,
הכסא שאני יושב עליו בעבודה הוא כסא מתכת עם ריפוד לא עבה במיוחד. מסוג הכסאות שיש לפעמים במשרדים שהם לא כסאות מנהלים (לא כסא מסתובב אלא עם עם רגליים מכופפות במעין צורת ח'). אני יושב עליו כשמונה שעות ביום. אני לא מרגיש שוב דבר חריג אם מכיוון שפעם היו לי בעיות בגב התחתון רציתי לדעת האם מומלץ להחליף לכסא אחר והאם כסא כזה עלול לגרום לבעיות גב. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כסא בעבודה - תגובה
דלית בן טובים14/09/2011הי ירון
אתה בעצם יושב על כיסא שאין לו אפשרות של כיוון ושינוי (אין מנגנון הגבהה ואין מנגנון לשינוי זווית משענת הגב או שינוי גובה משענת הגב).
במידה ועומק המושב מתאים למידות הירכיים שלך וגובה הכיסא מתאים לגובה שלך ולגובה השולחן ומשענת הגב תומכת בגב התחתון ובשכמות לא צריכה להיות לך בעיה וחשש. גורם נוסף שתיקח בחשבון שיש באפשרותך להניח את אמות הידיים על השולחן בזמן ההקלדה והשימוש בעכבר בצורה נוחה.
למרות זאת, ההיתי מציע לך לשקול להחליף לכיסא משרדי חדש בעל אפשריות כיוונון המותאם אישית עבורך, עם ריפוד חדש (לא בצורה מיידית, אלא בהתאם לתקציב שלך או של מקום העבודה)
שנה טובה והרבה בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתור מזכירה- אשמח להמליץ על כיסא-
אבי21/09/2011אני עובדת כמעט שנתיים בתור מזכירה, בין 8 ל10 שעות ביום.
המשרד קנה עבודי כיסא נח במיוחד שאני בחרתי, מסכאות צרעה.
אני ממליצה מאד.
הוא נח ויפה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתור מזכירה- אשמח להמליץ על כיסא- - תגובה
גיל בן טובים21/09/2011שלום אסנת
יופי שהכיסא נוח לך, אולם לא כל האנשים באותו גובה ומשקל ולכן זה שהכיסא נוח עבורך זה לא אומר שאותו כיסא יהיה נוח לכולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)