גובה כיסא ושולחן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גובה כיסא ושולחן
    קטי
    30/10/2011

שלום רב!

שמי מירב, אני נמצאת במקום עבודתי כשנה וסובלת כמעט כל התקופה הזו מכאבי ברכיים שהתחזקו בתקופה האחרונה. שמתי לב שיש קשר בין הכאבים להמצאותי במשרד (שכשלא הייתי במשרד (חופש) הכאבים כמעט חלפו).
    בהתייעצות עם מומחה לעניין במקום העבודה הוא אמר שאני יושבת נמוך מדי ולכן יש עומס רב על הברכיים. יש לציין שאני בחורה גבוהה - 1.78 , כאשר הגבהתי את הכיסא - השולחן היה נמוך מדי ולכן בהמלצתו הגביהו לי את השולחן. השולחן כעת הוא בגובה 81.5 ס"מ. אני יושבת על הכיסא בגובה המקסימלי שלו - 55 ס"מ וכעת חייבת לשבת עם גב זקוף כיוון שהשולחן גבוה...
    מאז שהתחלתי לשבת כך יש לי כאבים בגב התחתון. האם השולחן גבוה מדי? האם נכון לשבת זקוף? (אני יושבת 9 שעות ביום) האם ייתכן שהכאבים בברכיים הן בגלל הישיבה הנמוכה?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גובה כיסא ושולחן

הוספת תגובה

• גובה כיסא ושולחן - תגובה

גיל בן טובים
    30/10/2011

מירב שלום,

מאוד קשה לתת לך תשובה בלי לראות אותך ואת סביבת עבודתך, אבל לפי הנתונים שנתת לי, יש לי הרגשה שהגביהו את השולחן קצת יותר מדי.
    אני חושב ש 76-78 ס"מ היו בהחלט יעשו את העבודה.
    לגבי הישיבה הזקופה, קשה לי להבין בדיוק למה את מתכוונת ולכן קשה לענות על כך.
    בעקרון את משענת הכיסא יש לכוון ל 100 -110 מעלות וגובה הישיבה אמור לאפשר שינוי תנוחות ישיבה תוך כדי יום העבודה.
    אם תשלחי למייל הפרטי שלי, תמונה שלך יושבת בעמדת העבודה אוכל לעזור לך יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו