מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גובה כיסא ושולחןקטי30/10/2011
שלום רב!
שמי מירב, אני נמצאת במקום עבודתי כשנה וסובלת כמעט כל התקופה הזו מכאבי ברכיים שהתחזקו בתקופה האחרונה. שמתי לב שיש קשר בין הכאבים להמצאותי במשרד (שכשלא הייתי במשרד (חופש) הכאבים כמעט חלפו).
בהתייעצות עם מומחה לעניין במקום העבודה הוא אמר שאני יושבת נמוך מדי ולכן יש עומס רב על הברכיים. יש לציין שאני בחורה גבוהה - 1.78 , כאשר הגבהתי את הכיסא - השולחן היה נמוך מדי ולכן בהמלצתו הגביהו לי את השולחן. השולחן כעת הוא בגובה 81.5 ס"מ. אני יושבת על הכיסא בגובה המקסימלי שלו - 55 ס"מ וכעת חייבת לשבת עם גב זקוף כיוון שהשולחן גבוה...
מאז שהתחלתי לשבת כך יש לי כאבים בגב התחתון. האם השולחן גבוה מדי? האם נכון לשבת זקוף? (אני יושבת 9 שעות ביום) האם ייתכן שהכאבים בברכיים הן בגלל הישיבה הנמוכה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גובה כיסא ושולחן - תגובה
גיל בן טובים30/10/2011מירב שלום,
מאוד קשה לתת לך תשובה בלי לראות אותך ואת סביבת עבודתך, אבל לפי הנתונים שנתת לי, יש לי הרגשה שהגביהו את השולחן קצת יותר מדי.
אני חושב ש 76-78 ס"מ היו בהחלט יעשו את העבודה.
לגבי הישיבה הזקופה, קשה לי להבין בדיוק למה את מתכוונת ולכן קשה לענות על כך.
בעקרון את משענת הכיסא יש לכוון ל 100 -110 מעלות וגובה הישיבה אמור לאפשר שינוי תנוחות ישיבה תוך כדי יום העבודה.
אם תשלחי למייל הפרטי שלי, תמונה שלך יושבת בעמדת העבודה אוכל לעזור לך יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)