גובה וכסא מתאים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גובה וכסא מתאים
    מאיה
    29/01/2012

היי,
    אני בחורה מאד גבוהה (1.80) ונראה שהכסאות במשרד החדש שהתחלתי לעבוד בו (משרד עו"ד) לא כ"כ מותאמים לנשים כמוני... ניסיתי להעלות, להנמיך, להזיז את המשענת ועדיין לא נוח לי, בכל צורה שאני מנסה...
    אלו כסאות מומלצים לנשים בגובה שלי שצריכות לשבת מול מסך מחשב רוב היום?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גובה וכסא מתאים

הוספת תגובה

• גובה וכסא מתאים - תגובה

דלית בן טובים
    31/01/2012

הי מאיה

אני ממליצה לך לפנות באופן פרטי לאחת מחברות הכיסאות ולבקש כיסא המתאים לאנשים שהם 180 ס"מ. כמו כן, מאוד חשוב להתאים את הכיסא בהתאם לשולחן הקיים אצלך.
    במשרדי עורכי דין בדרך כלל השולחן מעוצב ויש לו עובי של 7 ס"מ ואז באמת קשה עם הכיסא להתקרב לשולחן.
    העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך היא להעזר ביועץ ארגונומי שיבחר עבורך את הכיסא המתאים, גם בגלל גובהך וגם בגלל השולחנות הבעייתים הקיימים ברוב משרדי עורכי הדין.
    אני חושבת שבחירת כיסא היא מאוד משמעותיית ואם הכיסא שכרגע נתנו לך לא נוח , כנראה שהוא לא מותאם אישית עבורך וכדאי לך להעזר ביועץ ארגונומי מומחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו