ארגון סביבת עבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ארגון סביבת עבודה
    galiaha
    29/03/2012

אני ספרנית עובדת באולם. אודה לכם אם תעזרו לי בתכנון סביבת עבודה מתאימה. אני צריכה מדפים (לספרים). מה המיקום המומלץ? וכן היכן המחשב ימוקם? האם אמורה להיות מגירה עבור המקלדת? מה המידות המומלצות של השולחן? אני מניחה את הספרים על השולחן ( צריך שיהיה מרווח). האם מומלץ שולחן עבודה בעל מגירות? אשמח לעזרתכם בתודה שולחן ומגירות בצד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ארגון סביבת עבודה

הוספת תגובה

• ארגון סביבת עבודה - תגובה

גיל בן טובים
    29/03/2012

שלום רב

לא ניתן לענות על כל השאלות החשובות ששאלת מבלי להיות במקום העבודה שלך.
    תכנון ארגונומי לוקח בחשבון פרמטרים רבים, כגון: גובה העובד, סוג העבודה, סוג השולחנות, סוג הכיסאות, חלל החדר, תאורה, מקורות אור, מיקום שקעי חשמל, התחשבות בעיצוב פנים, תקציב ועוד.
    אני יכול רק לתת לך מספר נקודות מחשבה:
    1.לא מומלץ להשתמש בשולחן עם מגירות (אם המגירה היא באמצע, לא ניתן להיכנס עם הכיסא מתחת לשולחן), מגירות בצדדים מקטינות את שטח העבודה.
    2.לא מומלץ לעבוד עם מגירת מקלדת (אין תמיכה לאמות הידיים).
    3.בעבודה המשלבת עבודת מחשב ושימוש בספרים מומלץ להשתמש בשולחן פינתי.
    4.רצוי שהשולחן יהיה בעל אפשרות כיוונון בגובה.

לפי השאלות שלך, אני מאוד ממליץ שתעזרו ביועץ ארגונומי. סביבת העבודה בספריה מאוד מורכבת וכדאי לתכנו אותה נכון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו