מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כסא מותאם דחוףלילי28/04/2012
שלום אני עובדת מול מחשב 8 וחצי שעות בערך. במקום העבודה החדש הכסא עושה לי כאבים חזקים בגב תחתון כתוצאה מהישיבה. בלי קשר אני סובלת גם מבעיות צואר בלי קשר לישיבה על המחשב. האם עדיף לי שיזמינו לי כסא רגיל של צרעה כמו שיש לי בבית 4 שנים ונוח לי איתו? או שעדיף כסא מנהלים גדול שהוא גבוה ואפשר להניח עליו את הצואר האם כסא מנהלים מומלץ לישיבה ממושכת או לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כסא מותאם דחוף - תגובה
גיל בן טובים28/04/2012לילי
את זקוקה לייעוץ ארגונומי אישי דחוף על מנת להתאים את הכיסא למידות שלך (גובה, משקל, אורך ירכיים ועוד) , בנוסף הכיסא צריך להיות מותאם לסוג השולחן שאת עובדת ולסוג העבודה שאת מבצעת.
כמו כן, מאוד כדאי לבדוק אם השולחן שלך תקין מבחינה ארגונומית, במידה ולא, שום כיסא לא יעזור לך.
קיימים היום בשוק גם אביזרים ארגונומיים משלימים לכיסא, כגון: מוצר שנקרא ergocloud שמאוד יכול לשפר את נוחות הישיבה בכל כיסא.
הדום רגליים גם הוא מאוד קריטי ובסוף מאוד חשוב לדעת כיצד לכוון נכון את הכיסא.
אל תנסי לבחור כיסא על פי מותג, אלא על פי התאמה אישית.
בטוחני שעמדת המחשב שלך בבית שונה מעמדת המחשב שלך במקום העבודה ולכן כיסא שנוח לך בבית לא בהכרח יהיה לך נוח במקום העבודה.
לסיכום: המון גורמים משפיעים על הישיבה, מיקום המסך, סוג השולחן, מיקום המקלדת והעכבר ועוד.
יועץ ארגונומי מאוד יוכל לעזור לך, אני נתקל בכל כך הרבה אנשים שמנסים לסדר לבד את עמדת העבודה ורוכשים לבד כיסאות ובסוף גם הוציאו הרבה כסף וגם סובלים מכאבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)