מרחק ממסך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרחק ממסך
    טליה
    14/02/2008

שלום, מה אני יכולה לעשות אם אין לי אפשרות לשבת רחוק מהמסך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרחק ממסך

הוספת תגובה

• תסמונת ראית מחשב

אמיר
    14/02/2008

חשוב לשבת במרחק נכון מהמחשב על מנת לצמצם תופעות הקשורות לתסמונת ראית מחשב Computer Vision Syndrome.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרחק ממסך המחשב

גיל בן טובים
    15/02/2008

טליה שלום
    משאלתך אני מבין שאת יושבת קרוב מידי למסך היות והשולחן צר מידי.
    אפשר לעשות כמה דברים:
    1. התקנת זרוע למסך המחשב, הזרוע תלויה על הקיר ומפנה בכך מקום בשולחן. את השולחן, אם אפשר כדאי כמובן להזיז מהקיר ואז בלי שום בעיה אפשר לשחק עם המרחק.
    2.אם את יושבת ליד שולחן עם פלטה ישרה, ניתן במידה ויש מקום בחדר להוסיף שולחן נוסף, על מנת ליצור צורת "ר" ואז ניתן למקם את המסך בחיבור בין שני השולחנות. יש לדאוג שלא תהיינה שום הפרעות לרגליים, על מנת לאפשר ישיבה נוחה בין שני השולחנות.
    3.ניתן במידה ואפשר להוסיף פלטה של עץ או בחלק הקידמי או האחורי של השולחן ואז מגדילים את רוחב השולחן.

תפקיד היועץ הארגונומי הוא לתת לך פיתרון בהתאם למגבלות המקום, סוג העבודה, מספר המסכים, סוג התאורה ועוד.
    מקווה שעזרתי, אולם לדעתי בשביל לתת לך פיתרון אמיתי צריך לראות בעיניים את העמדה ואז להחליט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו