גובה שונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גובה שונה
    טלי
    28/05/2007

שלום. אני וחבר שלי עוברים לגור ביחד ועושים חדר עבודה באחד החדרים. יש בינינו הבדלי גובה משמעותיים, איך אפשר לסדר את המחשב ככה שיתאים לשנינו?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גובה שונה

הוספת תגובה

• סידור ארגונומי להבדלי גובה

דלית בן טובים
    29/05/2007

טלי שלום.
    שאלה חשובה מאוד.
    כדי להתאים את סביבת העבודה לשני אנשים יש להשתמש בציוד שניתן בקלות לכוון אותו לכל אחד מהמשתמשים.

אני ממליצה על גובה שולחן 75 ס"מ.

הכסא צריך להיות בעל כמה שיותר אפשרויות כיוונון להשגת התאמה מקסימלית לשניכם, הנקודות החשובות ביותר בקשר לכסא הן:
    1.חשוב שהכסא יתכוונן בגובה ויתאים פרופורציונלית לגובה השולחן (כל אחד מכם צריך להיות מסוגל, לשבת עם אמות הידיים מונחות על השולחן ולהרגיש את חגורת הכתפיים רפויה).
    2.רצוי לרכוש כסא עם אפשרות כיוונון של עומק המושב.
    3.רצוי שתהיה בכסא אפשרות לכוון את גובה משענת הכסא.
    4. למשתמש הנמוך כדאי לרכוש הדום. חשוב מאוד שכפות הרגליים ינוחו על הרצפה.

כדאי לקנות זרוע ארגונומית למסך המחשב, חשוב להקפיד על גובה מסך ארגונומי לשניכם יש לכך השלכות רבות על בריאותכם.

כדאי להשקיע בתכנון העמדה היות ועבודה בעמדת עבודה שאינה יכולה להתכוונן לנוחות שניכם תהווה סכנה גדולה לאחד מכם או לשניכם.

אשמח לענות על עוד שאלות, מקווה שעזרתי, דלית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו