מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ייעוץ לקנית ציוד ארגונומיקובי01/03/2015
שלום וברכה
אני בחור כבן 25 עובד כ 3 שנים בחברת הייטק גדולה ומפורסמת 9 שעות ביום, בשנה האחרונה התחלתי לסבול מכאבים בשורש כף יד ימין ובכף היד עצמה. הלכתי לאורתופד ששלח אותי לצילום אבל הוא לא מצא כלום. אני מתחיל לחשוב שאולי הבעיה נמצאת בציוד מחשב שיש לי במשרד.
שאלתי היא - מניסיונכם האם אני יכול לדרוש מהחברה לרכוש לי ציוד עכבר\מקלדת אגרונומים שאולי יוכלו להפחית בכאבים?
ודבר שני במידה וכן איך אתם יכולים לעזור בקבלת ההחלטה על הציוד המתאים לי מבין שלל העכברים\מקלדות שיש היום בשוק?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ לקנית ציוד ארגונומי - תגובה
דלית בן טובים01/03/2015קובי שלום
מידי יום אני עורכת ייעוציים ארגונומיים בחברות הייטק לעובדים הסובלים מכאבים כתוצאה מישיבה ממושכת מול המחשב וכתוצאה מסביבת עבודה לא ארגונומית וציוד לא ארגונומי .
כיום, רוב המעסיקים פתוחים לשפר את תנאי העבודה הארגונומיים ובמידה וצריך לרכוש לעובד מסוים ציוד ארגונומי מיוחד הם בהחלט הולכים לכיוון העובד.
שיפור סביבת העבודה הארגונומית היא שילוב של מספר גורמים:
1.איתור גורמי הסיכון שמהווים את הסיבה לכאבים.
2.הדרכה לסידור נכון של האבזור (מיקום נכון של המסך, המקלדת והעכבר)
3.כיוון הכיסא ובדיקת התאמתו לגובה העובד וקביעת גובה ישיבה נכון בהתאם לשולחן.
4.התאמת ציוד ארגונומי בהתאם לסוג הכאב ולגודל מבנה כף היד.
תודה, דלית בן טובים, יועצת ארגונומית , חברת ארגו פור יו בע"מ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)