עבודה מול מחשב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עבודה מול מחשב
    מיקי
    18/02/2007

כשאני יושבת מול המחשב יש לי כאבים חזקים בצוואר - מה לעשות? תודה, שירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עבודה מול מחשב

הוספת תגובה

• עבודה מול מחשב

דלית בן טובים
    18/02/2007

שירה שלום
    אני שמחה לבשר לך שאת הראשונה בפורום החדש שנפתח היום בנושא ארגונומיה.
    לפני שאני אתן לך תשובה מפורטת, אני רוצה לברך ולהזמין את כל האנשים שבריאותם חשובה להם, לשאול, להתייעץ ולהבין איך תורת הארגונומיה, משפיעה ועוזרת לנו בתחומי החיים השונים, כגון: מיקום מסך המחשב, סידור עמדת המחשב לילדים, יציבה נכונה, ישיבה נכונה,
    טיפים לעבודה פיזית, כללים בקניית כיסא ארגונומי, כאבי גב, תסמונת התעלה הקרפאלית, פעילות גופנית מומלצת בעבודה מול המחשב, תכנון משרד, עייפות העיניים ובטיחות בעבודה ובבית.
    אחרי הקדמה ארוכה זו, התשובה לשאלתך שירה, היא: יכול להיות מאוד שהכאבים בצוואר נובעים ממיקום שגוי של מסך המחשב, אך רצוי בכל מקרה להיבדק אצל רופא. יש לכוון את מסך המחשב בצורה הבאה: מקמי את מסך המחשב מולך במרחק של כיד ישרה בגובה הכתף ממך, כאשר האצבע האמצעית צריכה כמעט לגעת במרכז המסך.
    בצורה זו תדעי, שמיקום המסך נכון. אולם, עלייך להתחשב בגודל המסך ובגודל הפונטים למירב נוחיותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו