כאבי עיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי עיניים
    מיקי
    19/02/2007

שלום,
    אני עובד שעות ארוכות מול המחשב ובזמן האחרון בסוף כל יום עבודה כואבות לי נורא העיניים. איך אני יכול לשפר את העניין הזה לפני שאצטרך משקפיים?,
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי עיניים

הוספת תגובה

• פתרון לכאבי עיניים

דלית בן טובים
    19/02/2007

מיקי שלום.
    ישנם מספר גורמים המשפיעים על בריאות העיניים בעבודה מול מסך המחשב.
    1. הנדסת האנוש: כלומר מסך המחשב, יש להקפיד: על ניקיון המסך, על רזולוציה וגודל פונטים נוחים לעבודה ועל קצב רענון מעודכן.
    2.סביבת העבודה: יש למקם את מסך המחשב כך שגבולו העליון יהיה בגובה העיניים או מעט נמוך יותר, המרחק מהמסך צריך להיות יד מושטת בגובה הכתף, יש להקפיד שלא יהיו מקורות סינוור והשתקפויות על המסך, איוורור טוב של החדר גם הוא משפיע לטובה על העירנות וכתוצאה מכך על בריאות העיניים.
    3.הגורם האנושי: הבעיה העיקרית מבחינת בריאות העיניים בעבודה מול מסך המחשב היא ירידה במספר המיצמוצים הגורמת להתייבשות העין.
    יש להקפיד על ביקור תקופתי אצל האופטומטריסט ולקבל ממנו תרגילים לחיזוק שרירי העיניים, הם בהחלט יכולים להרחיק את היום שבו תזדקק למשקפיים.
    בזמן העבודה יש להסיט את העיניים מהמסך לפחות אחת לחצי שעה ולסתכל לנקודה מרוחקת. יש להחשיך את העיניים בעזרת כפות הידיים ופשוט לתת להן לנוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו