שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אתי
    22/10/2008

שלום רב, אני אמא לילד בן שנתיים וחצי המתלונן כבר כשנה על כאבים ברגל שמאל, באזור השוק האחורי ועקב עכילס. כאבים אלו מופיעים בפתאומיות, ונעלמים תוך זמן קצר מאד - מס' שניות עד כדקה, אף גורמים לו לפרוץ בבכי קשה ולצרוח. אציין כי פעמים רבות הוא סובל כאשר הוא מעלה חום, אך גם, כאמור, ללא קשר למצבו הבריאותי או להליכה מאומצת...אלא "סתם כך" (כפעם בחודש-חודשיים). התייעצתי עם רופא ילדים לפני כשנה - דבר לא נמצא. התייעצתי ובדקתי עם אורתופד ילדים לפני כחודש - זה טען כי לילד גמישות יתר (על סמך בדיקה פיסיולוגית בלבד של כמה תרגילים וההבאת הרגל לראש), כי אין כל בעיה ממשית, ועם הזמן זה יפתר.. דבר אחרון - הילד אמנם הולך ורץ, אך נוטה לרוץ בדילוגים (יותר על רגל ימין) ואינו יציב מאד. שאלתי - מה יכול להיות מקור העניין? מה עלי לבקש מרופא הילדים ומהאורתופד באופן ספיציפי(על מה עלי להתעקש?רנטגן? CT?) - ברור לי כי העניין המתואר לעיל אינו נורמאלי...מה דעתכם??? בתודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• כאבים ברגל

גיל בן טובים
    22/10/2008

אתי שלום

אני מציע שתפני לחוות דעת נוספת של אורטופד לילדים, לא מומלץ בגיל זה להעביר את הילד הקרנות מיותרות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו