מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי גב תחתון בשינהמירב26/01/2009
שלום! אי בת 42 .מזה כחצי שנה אני סובלת מכאבי גב תחתון המתחלפים בכאבים במפרק הירך לאחר שינה של כ-4 שעות בלילה. הכאבים מפריעים לי מאוד ופוגעים באיכות השינה שלי ובאיכות חיי. הכאבים חולפים כאשר אני קמה ומתחילה את היום שלי. מה עושים? ממה הדבר נובע? תודה וברכה, מירב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב תחתון
גיל בן טובים26/01/2009מירב שלום
הפעולה הראשונה היא לפנות לאורטופד, על מנת שיאבחן את הבעיה הרפואית. לאחר מכן, רצוי לגלות מה גרם למצבך (ישיבה לא נכונה, הרמת חפצים, תנוחת שינה לא טובה, סביבת עבודה לא ארגונומית ועוד).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
מירב27/01/2009גיל שלום! היייתי פעמייים אצל האורתופד והוא שלל טראומה (פריצת דיסק) מילא אותי בכדורים נגד כאבים והמליץ לי על התעמלויות שונות - פעילות גופנית. התרופות לא מועילות. אני ממעטת בפעילות גופנית, הולכת ברגל במשך 30 דקות 3 פעמים בשבוע בערך. אני עובדת עם ילדים קטנים מה שמחייב אותי בכל מיני פעולות של הגוף שאולי מזיקות לי...... גובהי 1.80 מ' ואני צריכה להתכופף הרבה פעמים ביום. האם אתה חושב שיש קשר בין העבודה שלי לבין הכאבים מהם אני סובלת? האם אני צריכה לעשות משהו באופן בו אני מתנהלת כדי להפסיק את הכאבים? תודה רבה וכל טוב! מירב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גב תחתון
גיל בן טובים28/01/2009מירב שלום
אין ספק שסוג העבודה שלך וגובהך לא מיטיב עם כאבי הגב שלך. ההמלצה שלי היא להרשם לחוג פילאטיס או פלנדקרייז שבו תלמדי איך להשתמש בגופך בצורה יותר נכונה, לחזק שרירי יציבה ואף ללמוד הרגלי הרמה נכונים ותרגילי הכנה לקראת עבודה פיזית.
ישנם סוגי עבודה שחייבים להכשיר את הגוף עבורם וככל שהשנים גוברות הגוף נחלש והבעיות גוברות. לכן, תקחי את האחריות לבריאותך על עצמך ותראי שאיכות החיים שלך תשתפר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מירב29/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)