התאמת גובה שולחן המחשב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התאמת גובה שולחן המחשב
    יוני
    10/05/2009

שלום,
    אני עובד מזה כשנה כמתכנת ולאחרונה אובחן אצלי סינדרום התעלה הקרפלית בשתי הידים ברמה קלה.
    יועצת ארגונומית הורתה לי כיצד לשבת (מול מגרעת ארגונומית, רגליים על הדום וכו').
    הבעיה היא שאני בחור נמוך (167) והשולחן (73-74 סנט) גבוה לי מידי. נוצר מצב שבו המרפקים שלי אינם ב-90 מעלות אלא יותר קרוב ל-135 מעלות וכתוצאה מכך אני חש כאבים בכתפיים מאז שינוי צורת הישיבה. חשוב לי לציין כי אני לא יכול להגביה את הכיסא יותר מהמצב הקיים כי הידיות שלו נתקעות במגרעת ואז אני יושב רחוק מידי מהשולחן.

הבוס שלי הסכים להתקין לי מגש נשלף או לבחון אפשרות להתאים את גובה השולחן לגובהי, רציתי לשאול מה עדיף לדעתכם ואיזה גובה מתאים לי (בין אם עבור המגש הנשלף ובין אם שינוי גובה השולחן כולו).

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התאמת גובה שולחן המחשב

הוספת תגובה

• התאמת גובה השולחן

גיל בן טובים
    10/05/2009

יוני שלום

לדעתי, כדאי לך להנמיך את השולחן לגובה 72 ס"מ ולפרק את משענות הידיים של הכיסא וזאת על מנת שתוכל להיכנס עם הכיסא מתחת לשולחן.
    מצב זה יאפשר לך להניח את אמות הידיים על השולחן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה קטנה נוספת

יוני
    10/05/2009

תודה על התשובה המהירה,
    רציתי לשאול מה עדיף לעשות במידה ואין אפשרות להנמיך את השולחן?
    האם להוריד את הידיות ולשבת גבוה יותר או להתקין מגש למקלדת?

שוב תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מגש למקלדת

גיל בן טובים
    13/05/2009

הי יוני

למרות שלא ראיתי את העמדה שלך, אני ממליץ לך לפרק את משענות הידיים ולשבת בגובה כזה שיאפשר את הנחת אמות הידיים על השולחן (חגורת הכתפיים צריכה להיות רפויה ותמוכה בגובה הנכון). במידה וכפות הרגליים לא מונחות על הרצפה, תוסיף הדום לרגליים. אני מאוד לא ממליץ לך להשתמש במגש למקלדת מכיוון שאין תמיכה לחגורת הכתפיים.
    מגש מקלדת משתמשים בדרך כלל בשולחנות צרים עם מסך CRT גדול שתופס את רוב השולחן.
    במידה ועומק השולחן בסביבות 80 ס"מ והמסך הוא LCD , אל תעיז להשתמש במגש מקלדת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו