כסא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כסא
    לי
    20/05/2009

שלום אני עובדת על המחשב מעל 15 שעות, ןלאחרונה כאבי הגב שלי הם בלתי נסבלים, אני רוצה לרכוש כסא טוב לגב, איך אני יכולה לבדוק מהו הכסא הנכון והבריא ביותר בשבילי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כסא

הוספת תגובה

• כיסא ארגונומי

דלית בן טובים
    20/05/2009

לי שלום

דבר ראשון רצוי לברר את מקור הבעיה האמיתי לכאבי הגב שלך ולא בטוח שהכיסא הוא הבעיה האמיתית. כאבי גב יכולים להיגרם מישיבה לא נכונה, כיוון לא נכון של הכיסא, מסך מחשב במיקום ובגובה לא נכון, חוסר תמיכה בחגורת הכתפיים ועוד. לכן, תקחי בחשבון שגם אם תמצאי כיסא באיכות הטובה ביותר עדיין את צריכה להתייחס לכל סביבת העבודה.
    לגבי תכונות הכיסא: חובה שיהיה לכיסא משענות ידיים מתכווננות, משענת גב מתכווננת בגובה ובזווית, עומק מושב המתאים למידותיך ונוחות אישית. ההמלצה שלי היא להתנסות ורק אחר כך להחליט. העצה הטובה ביותר היא להשתמש בייעוץ ארגונומי לכל סביבת העבודה על מנת למקסם את כל סביבת העבודה ובכך להפחית את כאבי הגב ולמנוע בעתיד בעיות אורטופדיות נוספות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת כיסא ארגונומי

גיל בן טובים
    17/12/2009

לי שלום

בחירת כיסא ארגונומי היא מורכבת למדי. רבים טועים וחושבים שבחירת כיסא צריכה להיות בהתאם למפרט הכיסא, שמו ותכונותיו. האמת היא שכיסא בוחרים בראש וראשונה שיהיה מתאים למידות הגופניות של היושב עליו, גודל השולחן, סוג העבודה, נוחיות אישית, נוחיות כיוונון הכיסא, תקציב ועוד.
    על מנת לבחור את הכיסא המתאים ביותר עבורך אני זקוק למידות של גובה, משקל, אורך גפיים, גובה שולחן, סוג השולחן, צורת השולחן, צורת ישיבה, הרגלי עבודה ועוד. הכיסא חייב להתמזג בסביבת העבודה בצורה נכונה וארגונומית.
    אני גם ממליץ לפני שרוכשים כיסא לבדוק ולשפר את כל סביבת העבודה ורק אז להחליט האם צריך להחליף את הכיסא ואיזה.
    יועץ ארגונומי שיגיע לעמדת העבודה שלך בהחלט יכול לעזור לך בהחלטה ולמנוע ממך קניה מיותרת שלא תתאים לך. תכנון נכון מונע פזיזות. אל תתפתי למוכרים בחנות הרהיטים המשבחים כיסא מסויים ויכול להיות באמת שהכיסא מעולה, אולם לא בטוח שיתאים עבורך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו