מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בנושא סביבת העבודה שלי מצורפת תמונהking02/07/2009
שלום אני סובל כבר הרבה זמן מזרמים חשמלים בידיים ,ודקירות בגוף,
ונימול בעצבאות, וזה קורא לי גם כשאני עושה תנועות מסיוימות אם הידיים(ואני לא מתעורר בלילה בגלל זה )
ואני קנייתי מקלדת ארגונומית לפני כמה זמן וזה עדין נמשך.
הלכתי לפיזוטרפיה והם הראו לי תרגילי שיחרור מתי ואיך לעשות ומי אז
אני עושה אותם כל הזמן וגם התחלתי להתאמן
ועדין יש לי את אותם הרגשות מציקות, וכאבים, אז רציתי לדעת מה הבעיה בסביבת העבודה שלי?
הינה תמונה של סביבת העבודה שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סידור ארגונומי של סביבת העבודה
גיל בן טובים04/07/2009שלום רב
להלן מספר עצות כלליות מהתרשמות מהצילום שהוספת, אולם תזכור שעצות אלו לא מחליפות ייעוץ אמיתי בעמדת העבודה.
כמו שרופא לא נותן המלצות בטלפון, כך גם יועץ ארגונומי נוהג.
א-הורד את ההגבהה למסך המחשב, הוא גבוה מידי.
ב-הורד את ההגבהה בשולחן העבודה מאחורי המקלדת (צור משטח עבודה שטוח וגדול).
ג-הורד את ההגבהה בהתחלת המקלדת, כך תיצור מנח עבודה יותר נכון בכפות הידיים.
ד-לאחר שינויים אלו תנסה להניח את כל אמות הידיים על השולחן, כרגע יש לחץ על אמות ידיך מקצה השולחן ואין מספיק תמיכה.
ה- תבדוק שאתה מניח את אמות הידיים, אם הכתפיים רפויות, אם לא כנראה גובה הישיבה שלך לא נכון.
ו- במידה ותרצה לשנות את שולחן העבודה שלך, רצוי שתעבוד עם שולחן בעל מגרעת ארגונומית.
ז- שלב הרבה יותר הפסקות בזמן העבודה, אל תשב רצוף הרבה שעות.
מקווה שעזרתי ובהצלחה, דרך אגב בן כמה אתה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנושא סביבת העבודה שלי
king05/07/2009תודה על העזרה
ואני בן 20 למה אתה שואל?
ואני מתי שהיה לי כסף וזמן אולי יקנה כיסא אחר
ואני ישלך עוד תצלומים שלי מתי שהיה לי זמן
עם העצות שאמרת לי ותגיד לי איך זה אוקי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)