מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ישיבה נכונה עם יציבון של דובלרונן11/10/2009
היי,
קניתי כסא יציבון של דובל והבחור שם המליץ לי להקליד במחשב עם אמות ידיים באוויר
ולא שעונות על גבי השולחן
מה דעתך על ההמלצה.
כמו כן אציין שאני סובל מכאבים בשורש כף יד ובשכמה בצד ימין (כנראה מהעכבר)
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקלדה נכונה
גיל בן טובים11/10/2009רונן שלום
השיטה המסורתית שעדיין רבים מאמינים שהיא הנכונה, הינה הקלדה ללא תמיכת אמות הידיים.
בשיטה זו הדומה לפסנתרן, הכתפיים אמורות להיות משוחררות ורפויות והמקלדת צריכה להיות יחסית נמוכה על מנת ליצור מנח רפוי של הכתפיים. מניסיון כיועץ ארגונומי שראה אלפי עמדות עבודה, מעט מאוד אנשים יכולים להקליד עם כתפיים רפויות ובמרבית המקרים לא ניתן להקליד בצורה זו עקב פרופרוציות כיסא שולחן לא נכונות. לגבי תמיכת אמות הידיים על השולחן, הדבר הרבה יותר נכון בעיקר בשולחנות עם המגרעת הארגונומית, אולם, גם בשיטה זו, יש חיסרון, עקב לחץ שנוצר על המרפק. בימים אלו אני עובד על פיתרון לבעיה זו ואשמח אם תיצור איתי קשר במייל בעוד שבועיים ואספר לך על הפיתרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנח ידיים בעת הקלדה
רונן29/10/2009גיל שלום,
ביקשת שאצור איתך קשר במייל בנוגע למנח ידיים נכון בעת הקלדה.
לא מצאתי את כתובת המייל שלך בפורום
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנח ידיים
גיל בן טובים29/10/2009רונן שלום
054-4505389* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז איך להקליד נכון?
אורית02/12/2009היי גיל,
יש אפשרות שתפרסם כאן מהי הדרך והיציבה הנכונות להקלדה במחשב?
אני חושבת לרכוש את היציבון של דובל בגלל בעיית זוקפים חלשים...
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקלדה נכונה
גיל בן טובים02/12/2009אורית שלום
בימים אלו אני מפתח מתקן ארגונומי פורץ דרך הנמצא בשלבי סיום שיאפשר יציבה והקלדה נכונים.
המתקן יתחיל להיות משווק בינואר 2010 ואני אציג אותו בפורום ובאתר שלי. בתשובות הקודמות הצגתי את הבעיות בפתרונות הקיימים היום בשוק ואכן לא הצגתי פתרון, אז סבלנות ובינואר תקבלי את התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
גלית09/06/2010רציתי בבקשה לבקש חוות דעת על הכסא שרכשת...
אני סובלת מכאבי צוואר ורציתי לדעת אם הכסא אכן משפר יציבות לטווח הרחוק?
תודה רבה
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוות דעת על כיסא ברכיים
דלית בן טובים09/06/2010גלית
אני מקווה שמישהו יקח על עצמו את האתגר שביקשת ויענה לך על בקשתך, לצערי אני לא משתמשת ביציבון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכסא יציבון של דובל
א.ב13/07/2010אני סובלת מפריצות דיסק בגב תחתון ובצוואר, לפני כחודשיים קניתי את היציבון של דובל שלטווח ארוך וישיבה נכונה אכן מקל על הכאב , קבלתי המצלצה לקנייה מחבר שסובל גם מפריצת דיסק בגב תחתון ועובד בתחום המחשבים - כעשר שעות ישיבה ביום , הוא סבל אחת לחודש מהתקף וטופל על ידי זריקות וכדורים , מאז שהוא קנה את הכסא הוא לא סובל מכאבים והתקפים שזה מדהים
אני יכולה לומר שאצלי קיימת הקלה משמעותית , נאמר לי על ידי בעל החברה כי תחילה תהיה לי השפעה על בעיות הצוואר, ואכן מאז שקניתי ועד היום לא היה לי התקף של כאב שהקרין לי בעבר לראש ולידיים, לידיים עדיין יש לי הקרנה אך הכאבים שהקרינו לי לראש פסקו.
מקווה שעזרתי במשהו קטן למישהו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)