ישיבה נכונה עם יציבון של דובל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ישיבה נכונה עם יציבון של דובל
    רונן
    11/10/2009

היי,
    קניתי כסא יציבון של דובל והבחור שם המליץ לי להקליד במחשב עם אמות ידיים באוויר
    ולא שעונות על גבי השולחן
    מה דעתך על ההמלצה.

כמו כן אציין שאני סובל מכאבים בשורש כף יד ובשכמה בצד ימין (כנראה מהעכבר)

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הקלדה נכונה

גיל בן טובים
    11/10/2009

רונן שלום

השיטה המסורתית שעדיין רבים מאמינים שהיא הנכונה, הינה הקלדה ללא תמיכת אמות הידיים.
    בשיטה זו הדומה לפסנתרן, הכתפיים אמורות להיות משוחררות ורפויות והמקלדת צריכה להיות יחסית נמוכה על מנת ליצור מנח רפוי של הכתפיים. מניסיון כיועץ ארגונומי שראה אלפי עמדות עבודה, מעט מאוד אנשים יכולים להקליד עם כתפיים רפויות ובמרבית המקרים לא ניתן להקליד בצורה זו עקב פרופרוציות כיסא שולחן לא נכונות. לגבי תמיכת אמות הידיים על השולחן, הדבר הרבה יותר נכון בעיקר בשולחנות עם המגרעת הארגונומית, אולם, גם בשיטה זו, יש חיסרון, עקב לחץ שנוצר על המרפק. בימים אלו אני עובד על פיתרון לבעיה זו ואשמח אם תיצור איתי קשר במייל בעוד שבועיים ואספר לך על הפיתרון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנח ידיים בעת הקלדה

רונן
    29/10/2009

גיל שלום,
    ביקשת שאצור איתך קשר במייל בנוגע למנח ידיים נכון בעת הקלדה.
    לא מצאתי את כתובת המייל שלך בפורום
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנח ידיים

גיל בן טובים
    29/10/2009

רונן שלום

054-4505389

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז איך להקליד נכון?

אורית
    02/12/2009

היי גיל,
    יש אפשרות שתפרסם כאן מהי הדרך והיציבה הנכונות להקלדה במחשב?
    אני חושבת לרכוש את היציבון של דובל בגלל בעיית זוקפים חלשים...

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקלדה נכונה

גיל בן טובים
    02/12/2009

אורית שלום

בימים אלו אני מפתח מתקן ארגונומי פורץ דרך הנמצא בשלבי סיום שיאפשר יציבה והקלדה נכונים.
    המתקן יתחיל להיות משווק בינואר 2010 ואני אציג אותו בפורום ובאתר שלי. בתשובות הקודמות הצגתי את הבעיות בפתרונות הקיימים היום בשוק ואכן לא הצגתי פתרון, אז סבלנות ובינואר תקבלי את התשובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

גלית
    09/06/2010

רציתי בבקשה לבקש חוות דעת על הכסא שרכשת...
    אני סובלת מכאבי צוואר ורציתי לדעת אם הכסא אכן משפר יציבות לטווח הרחוק?

תודה רבה
    גלית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוות דעת על כיסא ברכיים

דלית בן טובים
    09/06/2010

גלית

אני מקווה שמישהו יקח על עצמו את האתגר שביקשת ויענה לך על בקשתך, לצערי אני לא משתמשת ביציבון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסא יציבון של דובל

א.ב
    13/07/2010

אני סובלת מפריצות דיסק בגב תחתון ובצוואר, לפני כחודשיים קניתי את היציבון של דובל שלטווח ארוך וישיבה נכונה אכן מקל על הכאב , קבלתי המצלצה לקנייה מחבר שסובל גם מפריצת דיסק בגב תחתון ועובד בתחום המחשבים - כעשר שעות ישיבה ביום , הוא סבל אחת לחודש מהתקף וטופל על ידי זריקות וכדורים , מאז שהוא קנה את הכסא הוא לא סובל מכאבים והתקפים שזה מדהים
    אני יכולה לומר שאצלי קיימת הקלה משמעותית , נאמר לי על ידי בעל החברה כי תחילה תהיה לי השפעה על בעיות הצוואר, ואכן מאז שקניתי ועד היום לא היה לי התקף של כאב שהקרין לי בעבר לראש ולידיים, לידיים עדיין יש לי הקרנה אך הכאבים שהקרינו לי לראש פסקו.
    מקווה שעזרתי במשהו קטן למישהו...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו