כאבי גב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב
    אתי
    22/12/2009

השתחררתי לפני שבועיים מבית החולים אחרי אשפוז ממושך (חודשיים וחצי) עקב בעיות נשימה.
    אני יושבת הרבה שעות ליד המחשב, בכסא מחשב שכנראה לא מתאים לי.
    זה 3 ימים אחרונים אני קמה עם כאבי גב חזקים מאד בגב התחתון שכעבור כמה שעות הכאב חולף.
    מה עלי לעשות האם לקחת כדורי לכאבי גב או שאני צריכה התערבות של רופא.
    בתודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב

הוספת תגובה

• כאבי גב כתוצאה מישיבה מול המחשב

גיל בן טובים
    22/12/2009

אתי שלום

סביבת עבודה ואני מדגיש את המילים סביבת עבודה יכולה להוות גורם משמעותי מאוד לכאבי גב.
    היום אנשים שיושבים הרבה שעות מול מסך המחשב סובלים מכאבי גב יותר מפועלי ייצור.
    על מנת לשפר ולהקל על כאבי הגב שלך, אני ממליץ להתייעץ עם יועץ ארגונומי שינסה לאתר את הגורמים בסביבת העבודה שיכולים לגרום לכאבי הגב שלך (ישיבה לא נכונה, כיסא לא טוב או לא מכוון, צורת הנחת אמות הידיים, מיקום שגוי של מסך המחשב, צורת הקלדה לא נכונה, שולחן לא מתאים ועוד). בנוסף היועץ יכול להמליץ על אביזרים ארגונומיים שישפרו את סביבת העבודה שלך.
    לדעתי השילוב הנכון במקרה שלך היא התייעצות עם יועץ ארגונומי ורופא על מנת לשלול בעיות רפואיות מיוחדות וכדורים במידה והרופא ימליץ על מנת לתת הקלה ראשונית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו