שיעורים על הריצפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעורים על הריצפה
    רוני
    02/10/2007

למרות שקניתי לבני המתוק (עלה השנה לכיתה א) שולחן "לפי הוראות המומחים" הוא מתעקש לעשות שיעורים על הריצפה. האם ייגרם לו נזק או שאפשר לתת לו לעשות זאת? ככל שאני מנסה לשכנע אותו, נראה לי שהרצון הזה מתגבר אצלו כמו שבטח אתם יודעים....אודה לתשובתכם!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיעורים על הריצפה

הוספת תגובה

• ישיבה נכונה

גיל בן טובים
    03/10/2007

גילי שלום
    מהבחינה הבריאותית, אין לך מה לדאוג. דווקא הישיבה הסטנדרטית היא זו שמנוונת את שרירי הגב, דוחסת את החוליות, גורמת לאי סימטריות ולחוסר גמישות במפרקים. בנך הקטן, פועל בהתאם לנוחות שלו ובצדק. הישיבה על הרצפה, מחלקת את העומס על גבו הקטן, שומרת על גמישות מפרקיו, מחזקת את שריריו ויוצרת תנועתיות וארגון נכון בגופו. בפורום ציינתי הרבה פעמים שכדאי לשבת ישיבה דינמית וללא משענת לגב.
    לגבי הנושא הלימודי בהכנת שיעורי בית שיושבים על הרצפה, יש האומרים שזה פוגע בריכוז, בסדר ובמשמעת, אולם אל תשכחי שבנך רק בכיתה א' והוא יושב גם ככה הרבה שעות בבית הספר,
    אני באופן אישי זוכר את עצמי תמיד יושב ומכין שיעורים על הרצפה, גם בזמן לימודי באוניברסיטה ובצורה זו גם סיימתי בהצלחה שלושה תארים.
    לכן, אל תדאגי לילד, תני לו לשבת, איך שהוא רוצה, כמובן לא ליד הטלוויזיה והמחשב וכמה שפחות עם משענת לגב והרבה פעילות תנועתית בחוץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו