כסא מומלץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כסא מומלץ
    ינון
    04/05/2010

אני מספר חודשים אחרי שיחרור מהצבא בהם אני נמצא המון זמן בישיבה מול מחשב או כתיבה.כבר הרבה שנים אני סובל מעקמת בגב לאחרונה המצב החמיר ואני מרגיש ששרירי הגב שלי ממש מנוונים (יש לציין שבצבא כמעט לא סבלתי מכאבי גב חוץ מאחרי שבוע מלחמה מאד מאומץ וכד'
    איזה כסא יתאים לי?
    חשבתי על כסא ברכיים אבל הבנתי שהוא עלול לגרום לכאבי ברכיים דבר שסבלתי ממנו המון בצבא (בתקופה שהייתי קרבי) כל פעם נתנו לי איבופן (נדמה לי שזה היה שם התרופה) ו'בתים' והכאב עבר לזמן מה אבל תקופה קצרה אחרי חזרה לפעילות מלאה זה חזר. האם כסא ברכיים עלול להחזיר לי את כאבי הברכיים. או שכדאי לי לעשות פיזוטרפיה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כסא מומלץ

הוספת תגובה

• כיסא בהתאמה אישית

דלית בן טובים
    04/05/2010

ינון שלום

כיסא ארגונומי הוא כיסא המותאם אישית עבורך, בהתאם למידות הגוף שלך, סוג השולחן וסוג העבודה. מספיק שאחד הפרמטרים הללו לא משתלב ביחד ולא יעזור לך, הכיסא לא יתן את המענה הבריאותי עבורך.
    לגבי כיסא ברכיים- היתרון שלו הוא בהורדת העומס על הגב התחתון, אולם לדעתי כיסא הברכיים צריך להיות בנוסף לכיסא הרגיל, לפחות עד שהגוף מסתגל אליו (עד שהגוף מסתגל יכולים להיות לך כאבים בברכיים, זמן ההתרגלות משתנה מאדם לאדם).
    בנוסף, יש היום אביזרים ארגונומים משלימים שיכולים מאוד לעזור לך בהורדת כאב בגב התחתון, כגון משטח מרופד לתמיכת אמות הידיים הנקרא ergocloud (העומס על הגב נעצר ע"י הנחת האמות).

אני ממליצה לך לכתוב לי מייל ואז אוכל להמליץ לך על כיסא שיהיה מותאם לפרמטרים שהזכרתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו