התאמת כסא-

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התאמת כסא-
    נילי הדר
    14/06/2010

שלום רב,

אני סובלת מבעיות גב וכתפיים,האורטופד אמר שהגב שלי מוזנח מבחינת יציבה וחגורת הכתפיים שלי ממש חלשה.(השרירים לא מחזיקים את הגב)
    לכסא יש בליטה בגב ולי יש גב מקוער כך שזה תומך ברווח.
    הידיות הן מתכווננות ובעלות שקע והמינימום שלהם בדיוק בגובה השולחן.
    המושך שקוע באזור הפנימי ועולה באזור הירכיים.
    הידיות רחוקות מחגורת הכתפיים,זאת אומרת שנוצרים שני משולשים בזרועות כשאני מקלידה.
    אך למשל אם אני משתמשת בעכבר אז הזרוע הימנית יציבה.
    המקלדת הינה באמצע ולכן אני לא יכולה להקליד בצורה ישרה רק כשאין לי תמוכה למרפקים אלא שחצי האמה על השולחן.כשאני רוצה להקליד לרוחב הידיות מפריעות.פשוט לא ניתן להקליד כשהזרועות על הידיות.
    אם אני מקרבת את המקלדת אז אין לי אפשרות להשתמש בעכבר כי המקלדת חוסמת.
    הרגלים מונחות על הדום אך הן אינן בזוית של 90 מעלות אלא עולות כלפי מעלה.
    רציתי לדעת האם זה בסדר כל המכלול הרשום מעלה.האם אני צריכה כסא צר יותר? או שיש פתרון אחר.
    חשוב לציין כי הידיות הן 10 ס"מ לצדדים כאשר הזרועות במצב טבעי.
    לעזרתכם אודה, אני מאוד סובלת וגם פיזיוטרפיה לא עוזרת לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התאמת כסא-

הוספת תגובה

• ישיבה ארגונומית נכונה

דלית בן טובים
    14/06/2010

נילי שלום

תיארת כאן יפה איך רכישת ציוד ארגונומי ללא ייעוץ ארגונומי לא נותנת את התוצאה הרצויה.
    הנחת אמות הידיים על משענות הידיים של הכיסא מאוד בעייתית, היות והם לא מותאמות לרוחב הכתפיים שלך.
    הפיתרון הטוב ביותר היום לתמיכת אמות הידיים הוא מוצר שנקרא ergocloud. לגבי הכיסא שרכשת, הדבר החשוב ביותר שהוא יתאים למידות שלך ובנוסף ששולחן העבודה שלך יתאים מבחינת הגובה, האורך, הרוחב וצורתו למידות שלך ולסוג העבודה. לכן, אם את רוצה באמת להיפטר מהכאבים כדאי לך להשתמש בייעוץ ארגונומי או לחילופין לפחות לנסות את ה-ergocloud שאמור מאוד לעזור לך.
    צריך לזכור שהיום כיסא משרדי לא משמש כמו פעם לקריאת ספר או לפגישות, אלא לעבודה המשלבת הקלדה ועכבר ויש כאן הרבה עומס על חגורת הכתפיים ולכן רצוי להעזר באביזר תמיכה לאמות על מנת להפחית את העומס, כדוגמת ה-ergocloud (משטח תמיכה מרופד לאמות הידיים).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו