שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    רוני
    06/01/2011

שלום רב,
    שלום,
    זה ישמע קצת מוזר אבל קורה לי הרבה שכשאני לא אוכלת במשך מס' שעות (5-6 שעות- למשל כשאין זמן בעבודה) יש לי כאבים בגב- לפעמים זה ממש בלתי נסבל.
    אני מטפלת בילדים ויושבת איתם ליד שולחן קטן ועל כיסאות קטנים כך שאני מתכופפת לשולחן- אבל את הכאב באזור השכמות אני מרגישה רק בימים שלא אכלתי במשך כמה שעות/ לא אכלתי מספיק.
    ממה זה נובע? האם זה קשור לחולשה של הגוף בגלל המחסור באוכל ואז אני מרגישה את זה הכי חזק בגב? כמו כן, יש לכם המלצות אחרות בשבילי?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• עבודה ארגונומית

גיל בן טובים
    07/01/2011

רוני שלום

עבודתך מאופיינת בתנועות חוזרות ונשנות של כיפוף והרמה. ישיבה בכיסאות ובשולחנות לא מותאמים עבורך (מותאמים לילדים). עבודתך כרוכה בעבודה פיזית הכוללת הוצאת אנרגיה בלתי פוסקת בטיפול של הילדים.
    על מנת לעבוד בתנאי עבודה אלו, את חייבת להיות בכושר אירובי (לב ריאה) גבוה מאוד, משקל תקין, שרירי בטן, יציבה, זרועות, רגליים חזקים מאוד.
    אני מציע לך פעמים בשבוע לבצע ריצה או הליכה, פילאטיס או יוגה פעמים בשבוע או לחילופין כל פעילות גופנית אחרת.
    כמו כן, עקב ההוצאה האנרגתית בסוג העבודה שלך כדאי לך לאכול מספר ארוחות קטנות ביום על מנת לשמור על אנרגיה מאוזנת.
    שילוב של עבודה פיזית קשה, כושר ירוד, אכילה לא נכונה הם שילוב מנצח לבעיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו