בעיה מציקה ביותר לאחותי במחשב הנייח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה מציקה ביותר לאחותי במחשב הנייח
    רונה
    26/06/2011

שלום,
    אחותי עובדת הרבה עם המחשב הנייח שלה ומאוד כואב לה בכתפיים ובגב העליון. היא טוענת שזה משום שהמקלדת נמצאת במישור אחד והעכבר נמצא מעל המקלדת. היא שוקלת לקנות את האביזר לתמיכה באמות הידיים לפחות למקלדת שיהיה לה יותר קל, השאלה היא מה עושים עם העכבר שנמצא גבוה יותר מהמקלדת. אי אפשר לשים אותו באזור המקלדת, ונוצר מצב שהאמה די באוויר בזמן השימוש בעכבר. יש תמיכה לאמת ידיים אחת לעכבר?
    בנוסף, לי יש שולחן עבודה זוועתי הן לכתיבה ידנית והן למחשב נייד. פשוט צר והידיים המקלידות או היד הכותבת כל הזמן "באוויר", מצב שגם לא בריא. הייתי מחליפה את השולחן לו יכולתי, אבל זה שולחן שבא עם מדפי ספריה שמאוד שימושית לי דווקא. שאלתי האם תומך האמות שנועד גם למחשב נייד גם יכול לסייע בכתיבה ידנית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בעיה מציקה ביותר לאחותי במחשב הנייח - תגובה

דלית בן טובים
    27/06/2011

רונה שלום

תמיכה לאמות הידיים מאוד חשובה, אם הבנתי נכון, את מדברת על ה-ergocloud שהיינו משטח מרופד הנתפס בשולחן ומהווה תמיכה לאמות הידיים בזמן הקלדה ושימוש בעכבר.
    ה-ergocloud מתאים גם למחשב נייד וגם למחשב נייח ונותן תמיכה לאמות גם בהקלדה וגם בשימוש בעכבר. העכבר חייב להיות בקו במקלדת (בצד הימיני או השמאלי שלה). ניתן להשתמש כתוספת למשטח בגשר לעכבר היושב מעל החלק של המספרים בצד ימין של המקלדת ומעליו העכבר דבר המאפשר לעכבר להיות בקו הגוף ולא בצד.
    ה-ergocloud נותן עומק לשולחן ומצד שני לא מרחיק אותך מהמקלדת בגלל המגרעת הקיימת בו.
    במידה ותרצי פרטים נוספים אנא צרי איתי קשר במייל [email protected]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו