כאבי ראש כרוניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש כרוניים
    רועי
    21/08/2011

אני סובל מכאבי ראש כרוניים מהצוואר ומבעיות יציבה...(אחרי 100 רופאים)הייתי אצל אורטופג ואיבחן קיפוסיז קל ,כל היום יש לי כאבי ראש ברכות ובצוואר,בעבר ניסיתי כירופרקט 6 טיפולים וזה רק היה כמו אקמול..האם יש לך רעיון אחר ?התחלתי פיזוטרפיה ואני מרגיש שזה לא זה..יש סיכוי לכאבי ראש כרוניים מצוואר?הכאבים כל יום וכל היום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש כרוניים

הוספת תגובה

• כאבי ראש כרוניים - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    21/08/2011

רועי שלום רב,
    לפי תיאורייך המצומצמים בפרטיהם, ניתן להניח כי אכן יש לך בעיית יציבה בגב העליון וחגורת הכתפיים אשר משפיעים על מנח הצוואר והראש, וכאשר זה קורה, יש עומס יתר על שרירי יציבת הצוואר אשר מפני כאבים לראש אחורי ולאיזורי הרקות, אשר ידועים ככאבי ראש ממקור צווארי או טריגר פוינטים,
    לפי תיאוריך אכן טופלתה אצל כירופרקט אשר ביצע טכניקת טיפול אך כנראה החסיר טכניקות מתיחות כירופרקטיות מיוחדות לצוואר וניתן להניח כי לא לימד ופיקח על ביצוע תרגילי מתיחה וחיזוק לצוואר ולשכמות,
    לכן,
    ההמלצות שלנו הן לפנות לכירופרקט מומחה בשיקום אשר יבדוק ויאבחן את נקודות החולשה/תורפה שלך ויתאים לך טכניקות טיפול המתאימות למצבך, יתאים לך תרגילים וכן יכוון אותך בבחירת כרית שינה נכונה לך וכן את שיפור סביבת עבודתך הארגונומית והקפדה על מניעה,
    כל אלו לא ניתנים אצל כירופרקט רגיל אלא על ידי כירופרקט מומחה ולכן טיפולים יקחו בדרך כלל יותר זמן עם הרבה יותר מידע והסברים.
    אנא זכור כי במקביל לרפואה, גם בכירופרקטיקה המקבילה לרפואה, ישנה הכשרה בסיסית של ד"ר לכירופרקטיקה וישנה הכשרת כירופרקט מומחה (בחירה, לא חובה) של שלוש שנות לימוד והכשרה נוספות וכך גם נראית ההתייחסות למטופל ותוצאות הטיפול,
    אנא פנה לכירופרקט מומחה לגישה המפורטת לעיל,
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו