מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאחר צליפת שוט ותחושת סחרחורותרבקה14/12/2021
שלום רב
עברתי צליפת שוט ממש לא רצינית ב 2016 חודש אחרי התחיל לי גיהנום של סחרור בלתי נגמר מאז עשרות רופאים ובדיקות.
בינהם eng שלא העלה בעיה משמעותית חריגה רק ממש מעט חולשת מבוך.
ביצעתי ct מוח שיצא תקין עמוד שדרה גם
אבל ב mri תוצאות אחרות לגמרי.
מצרפת תשובה של mri פרטי שביצעתי למוח ועמוד שדרה צווארי.
ניסיתי דיקור ניסיתי הידרותרפיה פיזיותרפיה וכירופרקטיקה אצל דר בכר ואין שום שיפור
אין יום שאני לא מסתחררת מרגיש לי שהעיניים שלי לא יכולות לסבול תנועה מכל סוג
זה מכניס אותי פשוט לדיכאון אני רק בת 2
35 וממש סובלת אמא לילדים קטנים ולא מתפקדת
חשבו שאולי זה מקור חרדה ואכן טופלתי בכדורים חזקים כמו סימבלטה ציפרלקס ואלטרולט אך עדיין ללא שום שיפור בסחרור אובדת עצות אין לי בעיה לעשות ניתוח כבר מחר בבוקר רק שהבעיה תיפתר.
נוירולוג ראה את ה mri האחרון ולא ראה נזק נוירולוגי ואין מבחינתו טיפול.
אני פשוט סובלת מרורים ולא מסוגלת להמשיך ככה.
תחושת ריחוף וסחרור ורגישות לתזוזת ראש פשוט מעיקה עליי יום יום במשך 5 שנים ללא שעה 1 הפוגה.
בבקשה בבקשה נואשת לעזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוסיפה mri עדכני מ 2021 ולא מ 2016
רבקה14/12/2021מצורף mri עדכני ולא מ 2016
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)