מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אגן מסובבאביחי08/11/2011
עקב כאבים באזור הגב התחתון וחיבור הרגליים לאגן פניתי לאורתופד שהפנה אותי לצילום ובו התברר כי האגן מסובב מעט ולכן יוצר לחץ על האזורים מה שמתבטא בכאבים.
אני מטופל בטיפול כירופרקטי כשבינתיים עברתי 2 טיפולים בהפרש של שבוע.
כרגע אני לא חש בשינוי מבחינת הכאב.
האם הטיפול מתאים לבעיה? והאם התכיפות שבו הוא מתבצע חשובה?
בנוסף כמה זמן אמור להיערך הטיפול הכירופרקטי?
תודה לעונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגן מסובב - תגובה
ד``ר עופר ברוך08/11/2011אביחי שלום,
מה שתיארתה אלו אינן אבחנות מדוייקות שלהן ניתן לכוון טיפולים יותר מדוייקים.
טיפול כירופרקטי אינו טיפול כי אם גישה האמורה לשלב מגוון טכניקות טיפוליות, תרגילים והנחיות למניעה כולל שילוב תוספי תזונה ושיפור איכות חיים.
לבעיות דומות כפי שתיארתה, נחלקת הגישה הכירופרקטית לגישה הפשוטה בסיסית שבעיקרה יקבל המטופל טיפול קצרצר של 5 דקות של איזון מיפרקי האגן והחוליות על ידי דר לכירופרקטיקה רגיל / בסיסי
הגישה המקצועית המומחית במקצוע הכירופרקטיקה ניתנת על ידי כירופרקטים מומחים ואמורה לכלול קודם כל מתיחות ושחרור שרירים בעכוזים, בגב, ובירכיים, שילוב מגוון טכניקות איזון חוליות ומפרקים, לימוד והכוונה והדגמה של תרגילי מתיחה וחיזוק ושיקום במהלך הטיפול לבית ולעבודה, וכן הנחיות למניעה ושיפור יציבת העבודה. יתכנו גם שילוב תוספי תזונה לזירוז ההחלמה וכן התאמת מדרסים פונקציונליים לתמיכה בכפות רגליים על מנת להוריד עומס משרירי העכוז, מפרקי האגן וחוליות הגב.
מכיוון שהמוח זוכר תבניות יציבה, הטיפולים הכירופרקטיים אמורים להיות בתחילה בין 2-3 לשבוע לשבוע או שבועיים כי לוקח בין 2-3 טיפולים להביא אותך ומרכזי היציבה במוח שלך לחזור ישרים יותר. אם אתה מגיע פעם בשבוע, השיפור יהיה איטי יותר ויחייב אותך בביצוע יותר תרגילים ומטלות טיפוליות בבית.
אנא בחר את הדרך הטיפולית המתאימה לך יותר,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלטרנטיבת טיפול
אביחי09/11/2011קודם כל תודה על המענה המפורט והמלא.
הבנתי ממך שהתכיפות אמורה להיות גבוהה יותר מה שאין בידי לשנות כי הטיפול הכירופרקטי שלי מתבצע בתכיפות נמוכה וזאת כי הרופא מקבל אחת לשבוע בקופח שבה אני נמצא.
איזו אלטרנטיבה/ות טיפול קיימות במקרה שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלטרנטיבת טיפול - תגובה
ד``ר עופר ברוך09/11/2011אביחי שלום
התעמלות וחיזוק אגן/בטן/גב במים = הידרוטרפיה
הליכה 2-3 פעמים לשבוע לאורך 2-3 קמ,
אם יש גמישות יתר אז פילאטיס
חוץ מזה, לא חייבים רק כירופרקט שכיר בקופח, בדרך כלל פרטי יהיה טוב יותר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)