מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה קצרה, אני לא מצליחה למצואסאלי07/12/2011
שלום , אני לא מצליחה למצוא רופאים כירופרקטיים שיש להם את מכשיר הסקירה של עמוד השדרה . אני ראיתי בערוץ 2 כירופרקט שדיבר על מכשיר קטן (בגודל של מכשב נייד עם ידיד כמו של ברקודים בסופר) שסורק את עמוד השדרה ומראה איזה עצבים/שרירים תפוסים ובאיזה חוליה ...
איך קוראים למכשיר הזה ? איפה ניתן למצוא רופא שיש לו מכשיר כזה ?
מראש תודה רבה : )
סאלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה קצרה, אני לא מצליחה למצוא - תגובה
ד``ר עופר ברוך07/12/2011סאלי שלום רב,
הכירופרקט שהציג את המכשיר, הוא דר רונן מנדי וישנם עוד מספר כירופרקטים נוספים שיש להם את המכשיר, תבררי עימו.
ככלל, המכשיר הוא כלי עזר לכירופרקט ובעיקר משמש לחינוך ושיכנוע המטופל שאכן הוא זקוק לטיפול כירופרקטי גם כאשר הוא לא מרגיש תפוס או כואב.
המכשיר בכללותו מזהה חום גוף מקומי וכן עבודה עיצבית מוגברת/פחותה המתבטאת בשרירים תפוסים יותר או רפויים יתר על המידה. המכשיר חוסך לכירופרקט את הצורך לבצע את כל בדיקות המישוש שלמד בעבר.
כל דר לכירופרקטיקה עובר בהכשרתו בקולג' לכירופרקטיקה לאורך אלפי שעות את תחום בדיקת הטמפרטורה וגם את תחום מישוש השרירים ומצב העצבים, תנוחת ותנועת החוליות על ידי ביצוע והשוואת טכניקות מישוש ובדיקה ידניות מדוייקות, כך שלמעשה, אין למכשיר יתרון פרקטי מעבר לטכנולוגיה אלקטרו-אופטית המחוברת למחשב, חיסכון זמן בדיקה, שכנוע המטופל, ו"מכירת הטיפול".
בדיקה מסודרת של מישוש עמוד השדרה והשרירים וכן טיפול כירופרקטי הכולל מגוון טכניקות גם לחיישנים במיפרקים, בחוליות ובשרירים יעשו עבודה מצויינת שאיננה נופלת משילוב הטכנולוגיה הזאת.
לידיעתך.
בהצלחה בכל אשר תבחרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)