אבקש תגובה בנוגע למצבי הבריאותי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבקש תגובה בנוגע למצבי הבריאותי
    דורית
    20/03/2012

שלום רב לכם. אני בת50. סובלת מכאבי ירכיים צדדיים ואחוריים,ברכיים ומסביבם,במיוחד רגל שמאל.
    מזה כחודש מקבלת טיפולים פעם בשבוע בגלי הלם,באופן פרטי.
    סובלת גם מהיצרות המרווח בליטת דיסק L4-L5-S1 שינויים ניווניים ולחץ על שורשי העצב ולפי המלצת והפניית רופא מרדים בקופת חולים,בעוד שבועיים אני מוזמנת לב"ח לקבלת זריקה אפידורלית L4-L5-S1 תחת שיקוף.
    טיפולי פיזיותרפיה והירופרקטיקה שונים,לא עזרו לי עד כה,לא שיפרו את מצבי הבריאותי. לדברי אורטופד בקופת חולים,תחושת שרפה ונימולים שאני חשה מסביב לקרסוליים וכפות רגליים וכאבי רגל שמאל במיוחד,בגלל קרינה מגב תחתון לרגל שמאל במיוחד. האם זה נכון ואכן כך לדבריהם? לא נאמר לי ולא הוסבר לי,מה זה הזריקה הזו תחת שיקוף בב"ח? איך היא מתבצעת?
    לדעתכם הערכתכם-מתי היא אמורה להתחיל להשפיע ולמשך כמה זמן? גם לאחריה אני אמשיך לסבול מכאבי גב תחתון ורגל שמאל ותחושת שרפה דקירות ונימולים מסביב לקרסוליים וכפות רגליים? מדוע אוטופד לא מוכן ומתנגד בתוקף לתת לי זריקה באזור הקרסוליים וכפות רגליים לשרפה דקירות ונימולים,אין שום זריקה/תרופה/טיפול ברפואה?מותר לי? לקבל הזריקה הזו בב"ח למרות שאני מטופלת בגלי הלם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אבקש תגובה בנוגע למצבי הבריאותי - תגובה

ד``ר נמרוד לירם
    20/03/2012

שלום,
    בעיקרון, שאלתך צריכה להיות מופנית לפורום כאב ורפואת הרדמה. זריקה אפידורלית בשיקוף מחדירה חומר מאלחש ביחד עם סטרואיד סינטטי לחלל האפידורלי (לשק העצבים של השדרה המותנית). חומר זה מתפזר במקום ההזרקה ועשוי להקל תוך ימים או שבועות. פני בבקשה למרדימים העוסקים בטכניקה זו לצורך קבלת מידע נוסף. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו