לד"ר ברוך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר ברוך
    שבי
    05/05/2012

רציתי להתייעץ איתך.
    אני בן 27 רוכב אופניים 5-6 פעמיים בשבוע בקבוצה קטנה, כשעה וחצי לערך ביום(לפעמיים יותר לפעמיים פחות) ועוד אימון משקולות פעמים שלוש בשבוע.
    אחד הנושאים שעלו לאחרונה זה תיסוף כדורי מגנזיום.
    רוב הרוכבים לא מתספים עצמם בכדורי מגנזיום. גם אני לא.
    אחד הרוכבים המבוגרים פשוט אמר לנו שאנחנו חיביים לקחת מגנזיום לאחר הרכיבה כדי לעזור לשרירים שפעלו חזק ברכיבה כמו למשל הגב והרגליים להתאושש מהר יותר מהרכיבה. הלכתי וקניתי מגנזיום ציטאראט.2 המוכרות בחנות אמרו לי כל אחד לקחת כמוץ שונה ולכן אני לא בטוח.

התזונה שלי פחות או יותר טובה.
    האם אתה ממליץ לי לקחת מגנזיום לאחר הרכיבה? אם כן בערך כמה מ"ג?
    2.האם באמת יש חשיבות של לקחית מגנזיום? או שזה עוד כדור "פלא" שלא ממש תורם?

נושא אחר-
    אני שומע כל הזמן על הפציעה של פריצת דיסק בגב.
    איך זה קורה? ואיך מונעים פציעה זו?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר ברוך

הוספת תגובה

• לד"ר ברוך - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    05/05/2012

רוני שלום,
    כלל האצבע אומר: מה שעוזר לעמיתיך יעזור לך, אפילו אם הם מבוגרים יותר. אני יכול להניח כי אם אתם רוכבים ביחד אזי ישנו מכנה כושר וסיבולת שרירים משותפים פחות או יותר.
    נסה לפי המלצתם או לפי ההתוויה על הקופסא. בכל מקרה, המינרל הזה איננו תחליף למתיות טובות לחימום לפני הרכיבה, ולשחרור לאחריה, אלא משלים אותם כולל בננה אם זמינה לך,
    בנוסף, אזכיר כאן את חשיבות היציבה ובדיקת עבודת החיישנים הנוירולוגיים שמבצע הכירופרקט, לכל אדם ובמיוחד לספורטאים, על מנת שתוכל לגייס את מירב סיבי השרירים במאמץ, וזה תלוי באיכות עבודת החיישנים ותנועת ומבנה החוליות, הרבה הרבה לפני הכאבים בגב או ברגליים,
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו