כאבים מתמשכים ברגל שמל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים מתמשכים ברגל שמל
    בת-שבע
    10/05/2012

אני סובלת מכאבים ברגל שמאל מזה חדשיים. משך שבועיים הכאבים היו בלתי נסבלים ונטלתי כמות גדולה של משככי כאבים יחד עם ארקוקסיה. במקביל אני נמצאת בטיפול אצל אוסטיאופט וגם מקבלת טפולי פיזיותרפיה. המצב השתפר כנראה הודות לאוסטיאופט והכאבים נסבלים ואני מתפקדת בעבודה כבר כחודש. עם זאת הבעיה לא נפתרה. ההנחה היא שמדובר בלחץ על עצב הסיאטיקה. ב-CT שעשיתי מצאו 2 בלטי דיסק אחד עם לחץ קל-בינוני ואחד עם לחץ בינוני. האוסטיאופט אינו חושב שמצב זה מצדיק את הכאב המתמשך בעיקר את הכאב האקוטי משך שבועיים. מאחר ולא נראה לי כי נמצא בינתיים פתרון לבעיה אשמח לקבל עצה מה עלי לעשות. אגב, איני בטוחה אך נדמה לי שהפיזיותרפיה אינה תורמת ואולי אף מחבלת. מודה מראש על התשובה. בברכה, בת-שבע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים מתמשכים ברגל שמל

הוספת תגובה

• כאבים מתמשכים ברגל שמל - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    10/05/2012

בת שבע שלום,
    תלונתך די שכיחה במקומותינו הכירופרקטיים וכנראה האבחנה אכן נכונה, אך תמהיל הרכב טכניקות הטיפול והשיקום אותו הינך מקבלת איננו מספיק, ואכן, נוכחת בזה בעצמך והגעת למסקנה דומה מבלי לדעת יותר מדי.
    בהדמיית הדיסקים בCT במותנית כאשר נכתב כי ישנם בלטי דיסק שלוחצים על סיבי חוט השדרה, כנראה שישנה טעות באבחון מצב הדיסקים, או שקיימת גם היצרות תעלת שדרה במקביל לבלטי הדיסק, המחמירה את הבלטים, וכן תמיד אנו ה כירופרקטים מומחים לוקחים בחשבון את השפעת כוח הכבידה בעמידה או ישיבה על אותם דיסקים רכים.
    השפעה זאת יכולה לגרום להם ללחוץ יותר על העצבים בגבך, ולכן חייבים להתאים לך טכניקות טיפול ומתיחות כירופרקטיות מיוחדות כולל תרגילי מתיחה לעבודה ולבית וכן תרגילי שיקום, במקביל לטיפול בתוך מים אשר יקל על עומס הגוף על הגב ועל הדיסקים.
    כדאי להגיע אל אחד הכירופרקטים המומחים שיש בארץ עם ההדמיה שלך להערכה וחוות דעת שניה מדוייקת ומקצועית ואז תוכלי לקבל כיוון מדוייק יותר מה עלייך לעשות.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו