מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים מתמשכים ברגל שמלבת-שבע10/05/2012
אני סובלת מכאבים ברגל שמאל מזה חדשיים. משך שבועיים הכאבים היו בלתי נסבלים ונטלתי כמות גדולה של משככי כאבים יחד עם ארקוקסיה. במקביל אני נמצאת בטיפול אצל אוסטיאופט וגם מקבלת טפולי פיזיותרפיה. המצב השתפר כנראה הודות לאוסטיאופט והכאבים נסבלים ואני מתפקדת בעבודה כבר כחודש. עם זאת הבעיה לא נפתרה. ההנחה היא שמדובר בלחץ על עצב הסיאטיקה. ב-CT שעשיתי מצאו 2 בלטי דיסק אחד עם לחץ קל-בינוני ואחד עם לחץ בינוני. האוסטיאופט אינו חושב שמצב זה מצדיק את הכאב המתמשך בעיקר את הכאב האקוטי משך שבועיים. מאחר ולא נראה לי כי נמצא בינתיים פתרון לבעיה אשמח לקבל עצה מה עלי לעשות. אגב, איני בטוחה אך נדמה לי שהפיזיותרפיה אינה תורמת ואולי אף מחבלת. מודה מראש על התשובה. בברכה, בת-שבע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים מתמשכים ברגל שמל - תגובה
ד``ר עופר ברוך10/05/2012בת שבע שלום,
תלונתך די שכיחה במקומותינו הכירופרקטיים וכנראה האבחנה אכן נכונה, אך תמהיל הרכב טכניקות הטיפול והשיקום אותו הינך מקבלת איננו מספיק, ואכן, נוכחת בזה בעצמך והגעת למסקנה דומה מבלי לדעת יותר מדי.
בהדמיית הדיסקים בCT במותנית כאשר נכתב כי ישנם בלטי דיסק שלוחצים על סיבי חוט השדרה, כנראה שישנה טעות באבחון מצב הדיסקים, או שקיימת גם היצרות תעלת שדרה במקביל לבלטי הדיסק, המחמירה את הבלטים, וכן תמיד אנו ה כירופרקטים מומחים לוקחים בחשבון את השפעת כוח הכבידה בעמידה או ישיבה על אותם דיסקים רכים.
השפעה זאת יכולה לגרום להם ללחוץ יותר על העצבים בגבך, ולכן חייבים להתאים לך טכניקות טיפול ומתיחות כירופרקטיות מיוחדות כולל תרגילי מתיחה לעבודה ולבית וכן תרגילי שיקום, במקביל לטיפול בתוך מים אשר יקל על עומס הגוף על הגב ועל הדיסקים.
כדאי להגיע אל אחד הכירופרקטים המומחים שיש בארץ עם ההדמיה שלך להערכה וחוות דעת שניה מדוייקת ומקצועית ואז תוכלי לקבל כיוון מדוייק יותר מה עלייך לעשות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)