מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הייתי אצל נוירולוגסיגלית05/07/2012
אמרתי לנוירולוג שתמיד לאחר עיסוי בצוואר אני לא יכולה לישון כל הלילה בגלל שהכאבים בצוואר מחמירים לי וגם מחמירים בצוואר הרעידות החזקות. בעקבות העיסוי היה לי החמרה קשה ברעד ובכאב בצוואר. בלילה היו לי גם כאבים חדים מאוד בראש והרגשתי שאני נחנקת .
ואותו דבר גם בשחייה - לאחר ששחיתי התגברו הרעידות והיו לי כאבים חזקים בצוואר עם הקרנה לכתפיים.
והנוירולוג אמר שזו "ריאקציה" בגלל שהרקמה הפגועה מתחדשת
ושזה מחדש את זרימת הדם ולכן יכול להיווצר מצב של החמרה בכאב וברעד לאחר עיסוי ולאחר שחייה,
מאחר והגוף לא מורגל להזרים דם למקום הכואב, מערכת העצבים התחושתית חשה בזרימה ומגבירה את הכאב.
והוא אמר שיש כאלה אנשים ששחייה ועיסוי מחמיר להם את הרעידות בראש.
בנוסף הנוירולוג אמר שבדיקת MRI הנה בדיקה סטטית ושאי אפשר לראות רעד בראש בבדיקה הזאת.
והוא לא רוצה לתת לי הפנייה לבדיקת MRI עמ"ש צווארי !
מה עלי לעשות?
יש לי רעידות לא רצוניות בראש שלא מפסיקות!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הייתי אצל נוירולוג - תגובה
ד``ר עופר ברוך05/07/2012סיגלית שלום,
או קיי, התקדמת צעד אחד חשוב, וזה כנראה לשלול שישנה איזושהיא פתולוגיה במוח,
אך עדיין הנוירולוג לא שלל לחץ על חוט השדרה הצווארי, שגם הוא ידוע כגורם רעידות בלתי רצוניות והסברנו לך בתשובה הקודמת מלפני שבוע או שבועיים.
מה שעלייך לעשות כאשר הנוירולוג לא מתייחס לתלונותייך, היא לבקש מרופא/ת המשפחה שלך טופס 17 ולקבוע תור לנוירולוג מומחה להפרעות בתנועה או נוירולוג כאב באחד מתי החולים הגדולים כגון רמבם, איכילוב או תל השומר או הדסה, ואז, הוא יוציא לך מכתב לקופת החולים שלך בבקשה לבצע אמ אר איי צווארי ולשלול לחץ שדרתי על חוט השדרה.
אם זה יצא תקין או ללא לחץ ניכר, כלומר אם יש רק לחץ קטן או בינוני ואין פריצת דיסק, פני לכירופרקט והתחילי טיפול עדין ומסודר להקלת הלחץ על המסלולים העצביים ואז הרעידות, ההקרנות והכאבים יפסקו,
זהו, זה מה שהיינו ממליצים ואל תלחצי מזה, יש עוד הרבה אנשים הדומים למצבך וזהו המסלול של הבדיקות והטיפולים שעוזרים להם (יש לי אפילו מספר מטופלים כאלו כרגע).
בהצלחה ואנו בטוחים כי תדעי להשיג את מבוקשך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוחדת
סיגלית06/07/2012אני נלחצת מזה מאוד
הראש שלי רועד חזק בלי הפסקה
יש לי תזוזות בלתי רצוניות בראש
כל הזמן השרירים בראש שלי זזים חזק לצדדים בלי הפסקה אני בחרדה קשה מהרעידות אני לא יכולה לתפקד ולישון מהרעידות בראש. הראש שלי לא מפסיק לרעוד באופן בלתי רצוני. אני מרגישה כמו שמישהו מזיז לי את הראש חזק לצדדים.
הרופא אמר לי לעשות זריקות בוטולניום טוקסין בצוואר ואני פוחדת בגלל התופעות לוואי:
פטוזיס, דיפלופיה, קשיי בליעה, צניחת הראש, חולשת גפה.
תגובה אלרגית, תגובת חיסון רגילה, דמויית שפעת קלה, יובש בפה או בעיניים.
מה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוחדת - תגובה
ד``ר עופר ברוך06/07/2012סיגלית שלום,
אנחנו מבינים היטב את מצוקתך מהמצב.
בכל זאת, הייתי ממליץ עכשיו לבקש מהרופא/ה משפחה עזרה תרופתית בהרפיית שרירים (קיימות תרופות ספציפיות לכך) ומהכיוון הטבעי, להוסיף תוסף תזונה בשם מאגנוקס, הכולל מגנזיום ו ויטמין B6 וE וD כתרכובת לשחרור שרירים. תוסף זה עוזר נפלא לרצי מרתון ורוכבי אופני כביש ושטח לאחר אימונים.
במקביל, נסי כאמור להשלים הדמיית אמ אר איי צאוורית והגיעי למרפאתי וננסה לעזור משם, בסדר?
להתראות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
סיגלית06/07/2012האם לעשות בדיקת EMG או זריקות של בוטולניום טוקסין בצוואר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרופאת משפחה רשמה לי קלונקס
סיגלית06/07/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)