האם יש לי לחץ על עמוד השדרה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יש לי לחץ על עמוד השדרה?
    סיגלית
    09/07/2012

כתבת שעדיין הנוירולוג לא שלל לחץ על חוט השדרה הצווארי, שגם הוא ידוע כגורם רעידות בלתי רצוניות

אבל הנוירולוג אמר שלא צריך MRI של עמ"ש צווארי
    וגם לא רוצים לתת לי הפנייה ל-EMG

האם רעד או תנועות בלתי רצוניות בצוואר זה נקרא "פגיעה עצבית"?

תמיד לאחר עיסוי בצוואר אני לא יכולה לישון כל הלילה בגלל שהכאבים בצוואר מחמירים לי וגם מחמירים בצוואר הרעידות החזקות. בעקבות העיסוי היה לי החמרה קשה ברעד ובכאב בצוואר. היה לי תחושת כובד גדולה בצוואר. הרגשתי לאחר העיסוי סחרחורת בלילה היו לי גם כאבים חדים מאוד בראש והרגשתי שאני נחנקת והיו לי דקירות בראש.

ואותו דבר גם בשחייה - לאחר ששחיתי התגברו הרעידות והיו לי כאבי תופת בצוואר - על מה זה יכול להעיד?

אני נלחצת מזה מאוד

הראש שלי רועד חזק בלי הפסקה
    יש לי תזוזות בלתי רצוניות בראש

כל הזמן השרירים בראש שלי זזים חזק לצדדים בלי הפסקה אני בחרדה קשה מהרעידות אני לא יכולה לתפקד ולישון מהרעידות בראש. הראש שלי לא מפסיק לרעוד באופן בלתי רצוני. אני מרגישה כמו שמישהו מזיז לי את הראש חזק לצדדים.

בלילה הראש רועד על הכרית

הנוירולוג של הפרעות תנועה אמר לעשות זריקות בוטולניום טוקסין בצוואר ואני פוחדת בגלל התופעות לוואי:
    פטוזיס, דיפלופיה, קשיי בליעה, צניחת הראש, חולשת גפה.
    תגובה אלרגית, תגובת חיסון רגילה, דמויית שפעת קלה, יובש בפה או בעיניים.

מה עלי לעשות?

ואם באמת יש לי לחץ על חוט השדרה הצווארי אז מה אני אעשה????

מדוע אי אפשר לאבחן את הגורם לשרירי צוואר אשר מופעלים בלתי רצונית? מדוע? מדוע? מדוע אי אפשר לדעת מה הסיבה לרעידות בראש? מדוע?

אף אחד לא עוזר לי!!! ):

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם יש לי לחץ על עמוד השדרה? - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    09/07/2012

סיגלית שלום,
    ללא בדיקתך היסודית והאבחון והטיפול במרפאה לא נוכל לעזור לך במענה בפורום זה. ניתן להפנות אותך לנוירוכירורג אשר מפנה ל MRI רק אחרי בדיקה שלנו.
    אם את יכולה להשקיע במסאג ושחיה, חסכי קצת והשקיעי באבחון כירופרקט מסודר כפי שצריך.
    זהו ואל תלחצי, כי מחשבות יכולות לגרום לתפיסת/רעד שרירים מוגבר מעבר למה שיש לך בצוואר,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו