כאבי צוואר ואי יציבות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי צוואר ואי יציבות
    אורית
    02/10/2012

שלום, אני בחורה בת 30. בחודש האחרון אני חשה אי יציבות בהליכה ועמידה, כשאני עומדת אני מרגישה נידנוד כשאני הולכת אני מרגישה חוסר יציבות, כאילו מושיכים אותי הצידה, מטלטלים את הגוף שלי מהצוואר והגב העליון בצד שמאל. לפני כמה ימים בסוף לאי יציבות אני סובלת גם מכאבי צוואר, כאב בעורף. לפעמים השרירים תפוסים וצוואר נוקשה ולא נוח. כמו כן התחיל לי כאב באחת החלויות בצוואר, לפני יומיים ממש כאבה לי החולייה, עכשיו זה קצת נרגע אך עדיין אם אני לוחצת בנקודה מסויימת בחוליה ומכופפת את הראש אחורה אני חשה בכאב בחולייה, כאב חד. האם יש קשר בין האי יציבות בהליכה ועמידה לבין כאבי הצוואר והכאב בחולייה אפילו שהאי יציבות הופיע לפני הכאב בצוואר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי צוואר ואי יציבות

הוספת תגובה

• תוספת

אורית
    02/10/2012

אני מרגישה גם שהראש שלי כבד כאילו לא במקום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי צוואר ואי יציבות - תגובה

ד``ר נמרוד לירם
    03/10/2012

שלום אורית,
    עניתי על שאלה מאד דומה לאפרת לפני ימים מספר. תוכלי לעיין גם בזו. חוסר יציבות, נדנוד, כאב ובעיות עמוד שדרה צווארי וראש "כבד" יכולים להיות תוצאה של ליקוי בחוליות העליונות. כירופרקטיקה עשויה להוות מענה טוב ללא מעט מתסמונות אלה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו