מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי צוואר ואי יציבותאורית02/10/2012
שלום, אני בחורה בת 30. בחודש האחרון אני חשה אי יציבות בהליכה ועמידה, כשאני עומדת אני מרגישה נידנוד כשאני הולכת אני מרגישה חוסר יציבות, כאילו מושיכים אותי הצידה, מטלטלים את הגוף שלי מהצוואר והגב העליון בצד שמאל. לפני כמה ימים בסוף לאי יציבות אני סובלת גם מכאבי צוואר, כאב בעורף. לפעמים השרירים תפוסים וצוואר נוקשה ולא נוח. כמו כן התחיל לי כאב באחת החלויות בצוואר, לפני יומיים ממש כאבה לי החולייה, עכשיו זה קצת נרגע אך עדיין אם אני לוחצת בנקודה מסויימת בחוליה ומכופפת את הראש אחורה אני חשה בכאב בחולייה, כאב חד. האם יש קשר בין האי יציבות בהליכה ועמידה לבין כאבי הצוואר והכאב בחולייה אפילו שהאי יציבות הופיע לפני הכאב בצוואר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
אורית02/10/2012אני מרגישה גם שהראש שלי כבד כאילו לא במקום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי צוואר ואי יציבות - תגובה
ד``ר נמרוד לירם03/10/2012שלום אורית,
עניתי על שאלה מאד דומה לאפרת לפני ימים מספר. תוכלי לעיין גם בזו. חוסר יציבות, נדנוד, כאב ובעיות עמוד שדרה צווארי וראש "כבד" יכולים להיות תוצאה של ליקוי בחוליות העליונות. כירופרקטיקה עשויה להוות מענה טוב ללא מעט מתסמונות אלה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)