הריון עם פריצת דיסק קלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון עם פריצת דיסק קלה
    שרית
    08/10/2012

בס"ד
    שלום, כבר חצי שנה שאני סובלת מפריצת ד יסק "קטנה". מטופלת ב- יוגה, כירופרקטיכה, שיאצו, דיקור סיני ועוד מיני טעמים...
    הכאב העיקרי הוא מעל איזור הישבן ומקרים לשוק הרגל למטה.
    ראוי לציין שאני בת 31. שאלתי היא האם יש בעיה להכנס להריון? האם פריצת הדיסק יכולה להחמיר? מה עם האפידוראל ועוד כאלה דברים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון עם פריצת דיסק קלה

הוספת תגובה

• הריון עם פריצת דיסק קלה - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    17/10/2012

שריתש לום רב וסליחה על המענה מאוחרעקב החגים,
    לשאלתך, אם אין התקדמות טיפולית במשך יותר מחודשיים (ואת מתארת 6 חודשים) אז כנראה יש לעדכן את האבחון וכן לעדכן את תוכנית הטיפול, במיוחד הכירופרקטית.

כמוכן, יש לעדכן ולבדוק בצילום רנטגן/הדמייה שאני מניח שכבר עשית, האם יש לך שינוי מבנה מולד בחוליה L5 האחרונה היכול לתת מצב עקשני שכזה.
    שינוי כזה מחייב התאמת טכניקות טיפול ושיקום השונות מהטיפול הכירופרקטי הרגיל.

כמוכן, יש לשים לב לשמירה על העבודה הנכונה עם הגוף בעבודה, בישיבה בבית/בעבודה ובפילאטיס, ולנסות להפחית זמני ישיבה על העכוזים. צעידה של 4-5 ק"מ 2-3 לשבוע יכולה גם היא לעזור במידה ואין כאבים בהליכה,

אם אין התקדמות, ניתן גם לשלב שיקום בתוך מים (הידרוטרפיה וטיפול מקביל במרפאת כאב.
    ניתן גם לפנות לחוות דעת שניה אצל כירופרקט מומחה ולא להסתמך על ההתרשמות האינטרנטית בפורום זה,
    ככלל, אם הינך מטופלת נכון, לא אמור להיות לך חשש מכניסה להריון ובלבד שנתת לגוף להתנקות מתרופות נוגדות דלקת 3 חודשים לפני ההריון,
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חוזרת..

שרית
    22/10/2012

בס"ד
    אכן יש שיפור בחודשים האחרונים. אני מדברת בעיקר על כאב רגל חד כאשר אני עומדת הרבה או אחרי מאמץ פיזי בבית למשל. פעם, הכאב לא היה עוזב אותי...כמו סרט רע. לימדתי את עצמי להכיר את הגוף ולמנוע כאב.האם אתה מדבר על סיטי חוזר?
    נ.ב: לא נטלתי בכלל כדורים לשיכוך כאב או הורדת דלקת.כך שגופי לא צריך להתנקות מזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חוזרת.. - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    24/10/2012

שרית שלום,
    כנראה שישנם חלקי סחוס במיפרק או מספר מיפרקים שעדיין רגישים ולא מיוצבים על ידי שרירי הגב, בטן, עכוזים וירכיים,
    פני לעניין זה לכירופרקט המטפל לשקילת בדיקות או שינוי הרכב טכניקות טיפול,
    אם אין התקדמות,
    פני לחווד שניה אצל כירופרקטים מומחים. אל תשלימי עם הכאב הזה!
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו